skip to Main Content
Medialähetyspäiviä Voi Seurata Tänä Vuonna Netin Välityksellä
Medialähetyspäivät järjestetään 28.–29.8.2021 suorana nettilähetyksenä sekä rajoitetusti Seinäjoella Lakeuden Ristissä. Suuri osa tilaisuuksista on kuunneltavissa myös Radio Deistä.

Medialähetyspäiviä voi seurata tänä vuonna netin välityksellä

Medialähetys Sanansaattajien ja Seinäjoen seurakunnan yhdessä järjestämät Medialähetyspäivät siirrettiin koronapandemian vuoksi viime vuoden toukokuulta loppukesään 2021. Palautui elämä normaaliksi tai ei, päivät järjestetään 28.–29. elokuuta Seinäjoella Lakeuden Ristissä.

Vielä ei tiedetä, kuinka paljon ihmisiä voidaan kutsua Etelä-Pohjanmaalle. Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa sanoo, että tilaisuudet joka tapauksessa lähetetään suoratoistona netin kautta.

– Elämme siinä toivossa, että voimme ottaa ihmisiä ainakin rajoitetun määrän paikan päälle.

Kansainväliset vieraat nähdään netissä

Valtakunnallisilla Medialähetyspäivillä on luvassa jälleen mielenkiintoista ohjelmaa, kuten lähetysaiheisia tilaisuuksia ja raamatunopetusta. Kanavissa kuullaan terveisiä muun muassa arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, Toivoa naisille -työstä, Venäjän Karjalasta, Aasiasta ja satelliittitelevisiotyöstä.

Nuorille on omaa ohjelmaa, kuten kansainvälinen nuorten tanssi- ja draamaryhmä M18. Ulkomaalaiset vieraat ovat mukana netin välityksellä.

Päivien sisältöä ja teemoja mietittäessä on haluttu korostaa erityisesti paikallisseurakunnan asemaa lähetystyössä.

– Seurakunta on lähetystyön perusyksikkö, jota lähetysjärjestö palvelee, Marko Pihlajamaa kiteyttää.

Lähetystyö kutsuu Jumalan syliin

Marko Pihlajamaan mukaan Medialähetyspäivien teema Ollahan Herran hallus kuvaa ihmisen elämää Jumalan yhteydessä, ympäröimänä ja varassa. Teema sopii hyvin myös vallitsevaan tilanteeseen.

– Haluamme viestittää turvallista Jumalan turvissa, hallussa – jopa sylissä – olemista. Tämän vuoksi teemme medialähetystyötäkin. Haluamme kutsua ihmisiä Jumalan yhteyteen ja turviin.

– Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi elokuussa Medialähetyspäiville Seinäjoelle, joko paikan päälle tai internetin välityksellä.

Tutustu Medialähetyspäivien ohjelmaan!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku