skip to Main Content
Medialähetyspäivillä Innostutaan Intiasta, Julkaistaan Farsinkielinen Nordic Praise Ja Juhlitaan 45-vuotiasta Sansaa
Intia on vahvasti esillä Medialähetyspäivillä Vivamossa 26.–27.5.2018. Tänä vuonna 45-vuotisjuhliaan viettävä Sansa on tehnyt medialähetystyötä Intiaan jo 30 vuotta.

Medialähetyspäivillä innostutaan Intiasta, julkaistaan farsinkielinen Nordic Praise ja juhlitaan 45-vuotiasta Sansaa

Medialähetyspäivillä Lohjan Vivamossa 26.–27.5.2018 kuullaan tuoreita terveisiä Intiasta, julkistetaan Pekka Simojoen farsinkielinen Nordic Praise -levy sekä muun muassa tutustutaan Sansan uusiin ulkomaantyön kandidaatteihin. Samalla juhlitaan 45-vuotiasta Medialähetys Sanansaattajia.

Valtakunnallisten Medialähetyspäivien kansainvälinen vieras on Augustin Bhuinya TWR-Intiasta. Sansan 45-vuotisjuhlavuosi on myös Intian-työn juhlavuosi, sillä Sansan ja TWR-Intian yhteistyö on jatkunut jo 30 vuotta.

Augustin Bhuinya pitää lauantaina 26.5. Intiasta kaksi alustusta sekä kanavatyöskentelyn. Muiden kanavien aiheina ovat Yhteys arabiankielisiin Suomessa (David Ezzine) sekä Rukouksen ihme Toivoa naisille -työssä (Satu Hauta-aho). Lisäksi on mahdollisuus katsoa Anna-Mari Kaskisen käsikirjoittama uutuusnäytelmä Paratiisin portit.

Medialähetyspäivillä mennään kristillisen pelimaailman ytimeen

Lauantai-iltana juhlavieraille esittäytyvät Sansan ulkomaisen työn kandidaatit Päivi ja Ilkka Kastepohja sekä Joanna ja Petteri Rantamäki. Lisäksi kuullaan tuulahduksia kristillisestä pelimaailmasta sekä Domini Life -mobiilisovelluksesta.

Medialähetyspäivien ohjelmassa on myös raamattuopetusta, rukousta ja musiikkia. Sunnuntain messussa siunataan Sansan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Medialähetyspäivien teemana on Yhteyden ytimessä. Tapahtuman aattona, perjantaina 25.5., Vivamossa järjestetään yhdistyksen kevätkokous Medialähetys Sanansaattajien jäsenille.

Katso Medialähetyspäivien päivitetty ohjelma

Medialähetyspäivät Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku