skip to Main Content
Medialähetyspäivillä Lohjalla 26.–27.5. Julkaistaan Pekka Simojoen Tuorein Levy
Valtakunnallisilla Medialähetyspäivillä Lohjan Vivamossa 26.–27.5.2018 julkaistaan Pekka Simojoen uusin äänite, farsinkielinen Nordic Praise. Tapahtumassa juhlitaan myös 45-vuotiasta Sansaa. Kuva: Vexi Savijoki.

Medialähetyspäivillä Lohjalla 26.–27.5. julkaistaan Pekka Simojoen tuorein levy

Lohjan Vivamossa 26.–27.5.2018 vietettävillä valtakunnallisilla Medialähetyspäivillä julkaistaan Pekka Simojoen farsinkielinen Nordic Praise -levy, juhlitaan 45-vuotiasta Medialähetys Sanansaattajia ja kuullaan Intian kristittyjen tilanteesta.

Farsinkielinen Nordic Praise -levy on jatkoa Pekka Simojoen englannin- ja arabiankielisille Nordic Praise -äänitteille. Sitä on tarkoitus käyttää muun muassa seurakuntien maahanmuuttajatyössä sekä farsinkielisessä mediatyössä iranilaisten ja afganistanilaisten tavoittamiseksi.

Levy julkaistaan lauantaina 26.5. kello 16 alkavassa tilaisuudessa, jossa Pekka Simojoki on läsnä. Hän on mukana myös lauantai-iltana kello 19.15 alkavassa Sanan ja rukouksen illassa. Tilaisuudessa puhuu myös Sansan pitkäaikainen Kroatian-lähetystyöntekijä Seija Uimonen, joka kääntänyt useita Simojoen säveltämiä lauluja kroatian kielelle.

Veli-Matti Kärkkäinen ja lähetyksen mahdollisuudet

Medialähetyspäivien kansainvälinen vieras on Augustin Bhuinya medialähetysjärjestö TWR-Intiasta. Sansan 45-vuotisjuhlavuosi on samalla Intian-työn juhlavuosi, sillä Sansan ja TWR-Intian yhteistyö on jatkunut jo 30 vuotta. Augustin Bhuinya pitää lauantaina kaksi alustusta sekä kanavatyöskentelyn.

Muiden kanavien aiheina ovat Yhteys arabiankielisiin Suomessa (David Ezzine) sekä Rukouksen ihme Toivoa naisille -työssä (Satu Hauta-aho). Lisäksi on mahdollisuus katsoa Anna-Mari Kaskisen käsikirjoittama uutuusnäytelmä Paratiisin portit.

Sunnuntaina 27.5. Medialähetyspäivillä kuullaan muun muassa Veli-Matti Kärkkäistä, joka toimii systemaattisen teologian professorina maineikkaassa Fullerin teologisessa seminaarissa Yhdysvalloissa ja ekumenian dosenttina Helsingin yliopistossa. Yli 30 kirjan lisäksi hän on kirjoittanut noin 200 artikkelia ja esseetä. Kärkkäinen on ollut lähetystyössä Thaimaassa. Hän puhuu muun muassa lähetyksen haasteista ja mahdollisuuksista tämän päivän maailmassa.

Sunnuntain messussa siunataan Sansan työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Sansan 45-vuotista taivalta juhlistetaan erityisesti sunnuntaina kello 14 alkavassa Iloa yhteydestä -tilaisuudessa. Medialähetyspäivien teemana on Yhteyden ytimessä.

Kohtaamisten ilta ja Sansan kevätkokous

Varsinaisten Medialähetyspäivien aattona, perjantaina 25.5. vietetään kello 18 Kohtaamisten ja tarinoiden iltaa. Intialainen Supriya Suraj kertoo naisten ja kristittyjen tilanteesta maassaan, kuullaan Domini Life -mobiilisovelluksen uutisia sekä virvoitutaan Sanasta ja rukouksesta. Vivamon Leirikartanon takkahuoneessa pidettävässä tilaisuudessa ovat mukana Mervi Viuhko, Satu Hauta-aho ja Tomi Stenvall. Lue lisää Facebookista.

Medialähetys Sanansaattajien kevätkokous yhdistyksen jäsenille järjestetään myös perjantaina kello 18 Vivamon Särkyneen sydämen kirkossa. Kokoukseen osallistuvilta seurakuntien edustajilta edellytetään valtakirjaa.

Katso Medialähetyspäivien koko ohjelma

Medialähetyspäivät Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku