skip to Main Content
Medialähetyspäivillä Seinäjoella 16.–17.5.2020 Ollahan Herran Hallus
Medialähetyspäivät järjestetään 16.–17. toukokuuta ensimmäistä kertaa Pohjanmaalla.

Medialähetyspäivillä Seinäjoella 16.–17.5.2020 ollahan Herran hallus

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään 16.–17. toukokuuta Seinäjoella. Sansan ja Seinäjoen seurakunnan yhteisen tapahtuman teemana on Ollahan Herran hallus.

– Medialähetyspäivät pidetään nyt ensimmäistä kertaa Pohjanmaalla. On ilo järjestää tapahtumaa yhdessä Seinäjoen seurakunnan kanssa. Jälleen kerran luvassa on innostavaa ja hengellisesti rakentavaa ohjelmaa ja musiikkia. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi tapaamaan ystäviä ja kuulemaan, kuinka evankeliumia viedään eteenpäin median avulla Aasiaan ja muualle maailmaan, kertoo tapahtumasta vastaava Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa.

Medialähetyspäivien ohjelmassa on lähetysaiheisia tilaisuuksia ja raamattuopetusta sekä kanavat mm. arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, Toivoa naisille -työstä, Venäjän Karjalasta, Intiasta ja satelliittitelevisiotyöstä.

Nuorille on omaa ohjelmaa kansainvälisen tanssi- ja draamaryhmä M18:n kanssa. Sunnuntain messussa Lakeuden Ristissä saarnaa Lapuan piispa Simo Peura.

Medialähetyspäivien aattona perjantaina 15. toukokuuta järjestetään Seinäjoella lähetysaiheinen seminaari teemalla Menkää maitten ääriin asti!

Katso Medialähetyspäivien päivittyvä ohjelma!

Medialähetyspäivät Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku