skip to Main Content
Medialähetyspäivillä Vantaan Korsossa 25.–26.5. Opitaan Raamatusta Ja Aasian Mediatyöstä
Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Vantaan Korsossa 25.–26.5.2019 teemalla Näkemisen arvoinen.

Medialähetyspäivillä Vantaan Korsossa 25.–26.5. opitaan Raamatusta ja Aasian mediatyöstä

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Vantaan Korsossa ensi viikonloppuna, 25.–26. toukokuuta. Päivillä on runsaasti raamatunopetusta ja kuullaan tuoreita terveisiä Aasiassa tehtävästä medialähetystyöstä, erityisesti Mongoliasta ja Kambodžasta.

– Luvassa on monipuolinen tapahtuma, jossa saa läpileikkauksen siitä, mitä on medialähetystyö ja kuinka esimerkiksi radio-ohjelmat auttavat Aasiassa perheitä ja rakentavat koko yhteisöä. Tarjolla on mielenkiintoisia kanavia ja aiempaa enemmän raamatunopetusta. Lauantaina järjestämme uudenlaisen Domini Life -rukousillan ja sunnuntaina vietämme ulkoilmamessua, kertoo Medialähetyspäivistä vastaava Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa.

Medialähetyspäivien ulkomainen pääpuhuja on mongolialaisen perheradio Wind FM:n johtaja Batjargal Tuvshintsengel. Nuorten iltatilaisuudessa kuullaan Mongoliassa työskentelevän lähetyslentäjä Roy Rissasen kokemuksia. Mukana tapahtumassa on myös Kroatiasta käsin toimiva nuorten kansainvälinen tanssi- ja draamaryhmä M18.

Lauantaina järjestetään kanavat arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, kansainvälisestä Toivoa naisille -työstä ja Mongoliassa tehtävästä perheradiotyöstä. Nuorille on koko iltapäivän mittaiset Instagram- sekä video- ja tanssikanavat, mutta myös muun ikäiset pääsevät piipahtamaan niihin. Lapsille on touhupaikka ja toimintahetkiä.

Ulkona pidettävässä tanssimessussa siunataan lähetystyöntekijöitä ja vapaaehtoisia

Sunnuntaina Korson kirkon edustalla pidettävässä tanssimessussa siunataan Sansan lähetystyöntekijöitä uudelle työkaudelle ja vapaaehtoisia tehtäviinsä. Messussa saarnaa Helsingin piispa Teemu Laajasalo, ja mukana ovat myös balettitanssija Riina Laurila sekä M18.

Medialähetys Sanansaattajien, Korson seurakunnan ja Vantaan ev.lut. seurakuntien järjestämien Medialähetyspäivien teemana on Näkemisen arvoinen.

– Teema muistuttaa meitä siitä, että olet arvokas ja rakastettu juuri sellaisena kuin olet Toivon, että tapahtuma kerää myös paljon uteliaita ensikertalaisia, Korson seurakunnan kirkkoherra Tuomas Antola sanoo.

Useita lauantain tilaisuuksia voi seurata myös suorana nettilähetyksenä sivulla sansa.fi/mlp19

Medialähetyspäivien ohjelma ja lisätietoa

Medialähetyspäivät Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku