skip to Main Content
Medialähetyspäiville 28.−29.8. Voi Nyt Varata Paikan Kirkonpenkistä
Medialähetyspäivät järjestetään 28.–29.8.2021 suorana nettilähetyksenä sekä rajoitetusti Seinäjoella Lakeuden Ristissä. Suuri osa tilaisuuksista on kuunneltavissa myös Radio Deistä.

Medialähetyspäiville 28.−29.8. voi nyt varata paikan kirkonpenkistä

Seinäjoella vietetään 28.−29. elokuuta valtakunnallisia Medialähetyspäiviä ensisijaisesti suorana nettilähetyksenä. Paikan päälle Lakeuden Ristiin otetaan 50 henkilöä per päivä, ja ilmoittautuminen on nyt auennut. Varaa paikkasi kirkonpenkistä!

Nettilähetyksen seuraaminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Nettilähetys tulee katsottavaksi osoitteeseen sansa.fi/tapahtumalive, ja sen voi katsoa myös jälkikäteen tallenteena.

Medialähetyspäivien ohjelmassa on lähetysaiheisia tilaisuuksia ja raamattuopetusta sekä kanavat mm. arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, Toivoa naisille -työstä, Venäjän Karjalasta ja Aasiasta. Musiikkia tarjoilevat mm. Nina Åström, Roots Apostles ja Solina-lauluryhmä. Sunnuntain messussa Lakeuden Ristissä saarnaa Lapuan piispa Simo Peura.

Seinäjoen seurakunnan ja Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan yhteisen tapahtuman teemana on Ollahan Herran hallus. Katso päivien ohjelma!

Medialähetyspäivät Facebookissa – kätevä tapa kertoa tapahtumasta myös kavereille!

Tutustu Medialähetyspäivien ohjelmaan!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku