skip to Main Content
Miia Kallio Aloittaa Yhteisötoimintojen Koordinaattorina
Yhteisötoimintojen koordinaattorina 1.3. aloittava Miia Kallio ammentaa voimaa luonnosta. Perheen koirat Sylvi ja Selma ovat uskollisia lenkkikavereita. Kuva: Siiri Kallio.

Miia Kallio aloittaa yhteisötoimintojen koordinaattorina

Sansan yhteisötoimintojen koordinaattoriksi 1. maaliskuuta alkaen on valittu Keski-Pohjanmaalla, Kannuksessa asuva Miia Kallio, 45. Hän on koulutukseltaan yhteisöpedagogi AMK, sisältäen kirkon nuorisotyönohjaajan sekä lähetyksen ja kansainvälisen työn ohjaajan kelpoisuudet.

Yhteisötoimintojen koordinaattori on Sansassa uusi tehtävä. Paikka avautui, kun seurakuntapalveluissa kumppanuuspäällikkö Anitta Vuorela siirtyi töihin seurakuntaan ja palvelukoordinaattori Tea Rasi aloitti yhteyspäällikkönä. Yhteisötoimintojen koordinaattorin päätehtävinä ovat vierailu- ja tapahtumatoiminnan koordinointi, seurakunta- ja verkostoyhteyksien hoitaminen sekä monimediallinen toimitustyö.

Miia Kallio siirtyy Sansaan Kokkolan suomalaisen seurakunnan lähetyssihteerin tehtävistä. Sitä ennen hän työskenteli mielenterveyskuntoutujien parissa. Pidemmät työkokemukset hänellä on pankista sekä matkailu- ja ravintola-alalta. Sansaan Miia Kallio kertoo tutustuneensa Toivoa naisille -työn kautta:

− Lähetyssihteerinä sain laajan näköalan lähetystyöhön. Oulun hiippakunnan lähetystyön neuvottelupäivillä kuulin Arja Savuojan innostavan esittelyn Sansan työstä, ja kiinnostus medialähetystyöhön heräsi. Toivoa naisille -työstä tuli uusi nimikkokohde Kokkolaan, ja työmuodon merkeissä järjestimme monia tapahtumia. Koin, että Jumala on asettanut sydämelleni kansainvälisen Toivoa naisille -työn ja ajattelin hakeutua työn vapaaehtoiseksi lähettilääksi.

Vapaa-aikanaan Miia Kallio sanoo olevansa luonnon ”suurkuluttaja”: hän sienestää, marjastaa, maastopyöräilee ja vaeltaa. Lisäksi hän nauttii lukemisesta, ruuanlaitosta sekä uutena harrastuksena tomaattien ja muiden hyötykasvien kasvattamisesta. Perheeseen kuuluvat puoliso Marko Kallio ja lapset Siiri, Saara, Seela ja Samuli sekä kaksi koiraa ja kissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku