skip to Main Content
Missio Rastit On Leikkimielinen Lähetystapahtuma
Missio Rastit -aineisto on ladattavissa Sansa.fi:n mediapankista. Suora linkki löytyy tekstistä.

Missio Rastit on leikkimielinen lähetystapahtuma

Joukko sansalaisia keskusteli kahvikupposen äärellä, millainen voisi olla vähän erilainen ja aktivoiva lähetystilaisuus. Raamatusta nousi huulille (Ap. t. 17:28): ”Hänessä me elämme ja liikumme ja olemme.” Siinä se oli! Voimme olla tukemassa lähetysseurakuntaa liikkuvaksi.

Olemmekin nyt ideoineet Liikettä lähetykselle − Missio Rastit. Paketti sisältää valmiin aineiston seitsemälle rastille. Ideana on järjestää leikkimielinen lähetystapahtuma, jossa rasteilla voi testata lähetystietouttaan, oppia lisää lähetystyöstä ja hiljentyä.

Missio Rastit -lähetystapahtuman voi aloittaa yhteisellä alkulämmittelyllä, tapahtumassa voi toimia lähetyskahvila, olla arpajaiset, myyjäiset, kirpputori tai vaikkapa huutokauppa. Tapahtuman voi toteuttaa hyvin kevyesti tai ottaa mukaan useamman elementin.

Luontevaa pitää esillä medialähetystyötä

Valmiiseen aineistoon kuuluu toimintaideapaperi, seitsemän Missio Rastia, vastauslipuke- ja julistepohja. Osallistujille voi olla pieni osallistumismaksu, kuten usein on kävely- ja juoksutapahtumissa.

Maksu voi pitää sisällään osallistumisen arvontaan ja kahvitarjoilun. Tai sitten tapahtumaan voi muulla tavoin yhdistää varojen keräämistä medialähetystyölle.

Jos seurakunnalla on yhteistyösopimus Sansan kanssa, on luontevaa pitää esillä Sansan työtä.

Virkistävä idea myös sinun seurakunnallesi?

Missio Rastit -toimintaidea on saanut innostuneen vastaanoton. Useampi seurakunta ja lähetyspiiri on aikeissa tempaista liikunnallisen lähetystapahtuman merkeissä.

Voisiko se olla virkistävä idea myös sinun seurakunnassasi? Ehdota tapahtuman järjestämistä rohkeasti lähetystyöstä vastaaville tai työtovereillesi.

Toimintaidean koko aineisto löytyy Sansan nettisivujen mediapankista. Sansasta voi myös tilata jaettavaa aineistoa, kuten Lähde-lehtiä, kampanjakirjeitä ja esitteitä. Lisätietoja antaa ja materiaalitilauksissa palvelee seurakuntapalvelut@sansa.fi tai p. 050 448 8009.

Innostavia, iloisia ja siunattuja Missio Rastit -tapahtumia!

Mervi Viuhko

Sansan verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhkon kirjoitus on julkaistu Lähde-lehdessä 4/2016.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku