Ajankohtaista

Konsertista tulossa poikkeuksellinen kokonaisuus

Me konsertin esiintyjät olemme kaikki ystäviä ja kun pääsemme yhteen, tilaisuudesta tulee jotain ainutlaatuista. Olemme erilaisia persoonallisuuksia ja juuri nämä erilaisuudet luovat sen kokonaisuuden. Tämä on myös sikäli erityislaatuinen hetki, että esiinnyn ensimmäistä kertaa Mikon kanssa yhdessä julkisesti. Nyt on juuri oikea aika ja tilaisuus tälle. Emme lähde Mikon kanssa kiertueelle, joten tämä on jotain ainutlaatuista ja tuntuu todella hyvältä.

Konsertin musiikki koostuu pitkälle omista kappaleistani, mutta ne on sovitettu juuri tälle kokoonpanolle ja niistä syntyy jotain ihan uutta. Mukana on myös huippukuoro Sounds of Mercy ja he tuovat kansainvälistä, perinteistä gospel-tunnelmaa. Onkohan tällaiselle yhdistelmägenrelle edes nimeä?

Konsertti kutsuu kaikkia porvoolaisia mukaan! Se tulee olemaan lämminhenkinen ilta, jossa kaikilla on hyvä olla. Musiikki ja tunnelma sopii kaikille eikä sulje ketään ulos. Haluamme kunnioittaa ja palvella sitä erilaisuuksien rikkautta, mitä kaupunki edustaa. Sansan kautta konsertille tulee myös maailmanlaajuinen ulottuvuus. On huikeaa nähdä, miten nämä eri elementit sulautuvat yhteen ja luovat sen ainutlaatuisen konsertin, joka Taidetehtaalla koetaan yhdessä perjantaina 23.9.2022!

Jukka Leppilampi

 

> Lue Leppilampien haastattelu

Taivaan vallat Porvoossa – Medialähetyspäivät 23.-25.9.2022 | Yhteistyössä Porvoon suomalainen seurakunta & Medialähetys Sanansaattajat