skip to Main Content
Mobiilisovellus Auttaa Pakolaisia
– Kerro sovelluksesta seurakunnassasi ja pakolaisille! Kuka tahansa, jolla on Android-puhelin, voi asentaa sovelluksen, opastaa Francisco Alves TWR:stä. Kuva: Shutterstock, kuvankäsittely Sami Heinomo.

Mobiilisovellus auttaa pakolaisia

Pakolaisten auttamiseksi tehty mobiilisovellus Pakolaissilta (Refugee Bridge) kehittyy jatkuvasti. Tällä hetkellä TWR:n toteuttama sovellus tarjoaa arabian, farsin ja darin kielillä yli 330 jaksoa kymmenestä radio-ohjelmasta.

– Ohjelmat on valittu niin, että ne auttavat traumojen ja muiden vaikeuksien käsittelyssä. Ne myös kertovat Raamatun totuuksista. Ohjelmia ovat esimerkiksi Toivoa Syyriaan (Hope for Syria), Naiset toivon lähteellä (Women of Hope) ja Alan päiväkirja (Ala’s Diary). Moniin lisätään joka viikko uusia jaksoja, joten pakolaisilla on aina uutta odotettavaa, kertoo TWR:n pakolaistyön koordinaattori Francisco Alves.

Tällä hetkellä Pakolaissilta-sovellus toimii Android-käyttöjärjestelmän laitteissa, mutta kehitteillä on myös iOS-sovellus. Sansan lähetystyöntekijä Jari Vähäsarja on ollut tiiviisti mukana kehitystyössä.

Kerro sovelluksesta eteenpäin!

– Miten sinä voit olla tässä mukana? Voit kertoa sovelluksesta omassa seurakunnassasi ja pakolaisille. Kuka tahansa, jolla on Android-puhelin, voi etsiä sovelluskaupasta nimen Refugee Bridge ja asentaa sovelluksen. Se löytyy myös nettisivulta refugeebridge.com, Francisco Alves opastaa.

TWR tuottaa parhaillaan myös uutta 30-osaista sarjaa, Uusi maa, uusi koti (A New Country, A New Home). Ohjelma seuraa syyrialaisen Khalidin ja hänen perheensä elämää, kun he koettavat sopeutua elämään Saksassa.

Sarja käsittelee traumoja, häpeää ja yhteiskunnallista syrjäytymistä sekä hengellisiä kysymyksiä. Kuulija pyritään saamaan pohtimaan myös sitä, kuka Jumala on.

Refugee Bridge -info arabiaksi

Lähde: TWR

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku