skip to Main Content
Näin Medialähetys Sanansaattajat Toimii Korona-aikana
Sähköiselle viestinnälle avautuu uusia mahdollisuuksia, kun koronavirus rajoittaa elämää Suomessa ja maailmalla.

Näin Medialähetys Sanansaattajat toimii korona-aikana

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) rohkaisee ja kantaa rukouksin ulkomaisia yhteistyökumppaneitaan, jotka elävät hyvin erilaisissa tilanteissa koronapandemian keskellä. Sansan tukemat erikieliset mediasisällöt välittävät toivoa maailmassa.

Kaikki lähetystyöntekijämme asuvat kaupungeissa ja ovat hyvän sairaanhoidon ulottuvilla. He noudattavat asuinmaansa viranomaisten ja Suomen suurlähetystön sekä paikallisen yhteistyökumppanimme ohjeita ja toimivat niiden puitteissa vastuullisesti. Tarvittaessa annamme heille käytännöllistä ja henkistä tukea myös Suomesta.

Suomessa Sansa noudattaa kirkkohallituksen ja valtioneuvoston antamia suosituksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tähän on koottu toimintamme kannalta olennaisimmat asiat ja muutokset korona-aikana.

Kevään suuret tapahtumat on siirretty

Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti kaikki joukkotapahtumat perutaan. Tästä syystä myös Sansa ja yhteistyöseurakunnat siirtävät Toivoa Naisille -konferenssit ja Medialähetyspäivät mahdollisesti syksyyn. Näistä ilmoitamme nettisivuillamme lisää maalis−huhtikuun aikana. Seurakuntavierailuista sovimme kunkin seurakunnan kanssa erikseen.

Pienryhmät

Pienryhmien fyysisiä kokoontumisia tulee välttää. On syytä noudattaa oman seurakunnan tarkempia ohjeistuksia. Virtuaalisten raamattu-, rukous- ja lähetyspiirien toteuttamiselle löytyy hyviä teknisiä apuvälineitä. Niistä ja muusta tiedotamme tarkemmin pienryhmille, seurakuntien lähetystyölle ja Sansan aktiiveille suunnatussa omassa kirjeessä.

Miten olemme tavoitettavissa?

Sansan henkilökunta ja vapaaehtoiset työskentelevät etänä. Olemme siis tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja muissa etäyhteyksissä. Emme matkusta kotimaassa, mutta toteutamme avainhenkilötapaamisia ja kokouksia virtuaalisesti. Ole yhteydessä!

Medialähetystyö jatkuu

Tänä aikana meitä kutsutaan rohkaisemaan toisiamme. Yhteistyökumppanimme tarvitsevat rukousta, tukea ja myös varoja koronapandemian kohtaamiseen omassa ohjelmatoiminnassaan. Osaa verkostoamme tämä kriisi koskettaa myös taloudellisesti.

Toisaalta sähköiselle viestinnälle avautuu uusia tehtäviä ja mahdollisuuksia juuri nyt. Medialähetystyö maailmalla, seurakunnissa ja seurakuntalaisten tukemana jatkuu. Rukous kantaa meitä kaikkia yli tämän ajan.

Olemme läsnä näissä kanavissa

Medialähetystyön uutisia ja blogeja: sansa.fi/ajankohtaista ja sansa.fi/blogi

Toivoa naisille -työn uutisia ja rukouksia: toivoanaisille.fi

Rukousseinälle voi jättää omia aiheita ja rukoilla toisten puolesta: sansa.fi/esirukoukset

Uutisia ja rukouspalsta löytyy myös Domini Life -mobiilisovelluksesta: domini.life

Raamattu kannesta kanteen -opetuksia voi kuunnella mobiilisovelluksella (löytyy sovelluskaupoista hakusanoilla RKK tai Raamattu) tai netistä: rkk-sansa.net/kuuntele

Sosiaalinen media: facebook.com/sanansaattajat, facebook.com/raamattukannestakanteen, twitter.com/Sanansaattajat tai instagram.com/sansa.fi

Medialähetystyön videoita: youtube.com/sansatv, youtube.com/lahetysaika ja youtube.com/SansaMLP

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku