skip to Main Content
Neljän Järjestön Yhteinen Lähetetty-koulutus Kutsuu Nuoria Aikuisia Lähetystyön äärelle
Erityisesti nuorille aikuisille suunnattu Lähetetty-koulutus paneutuu Jumalan lapsena kasvamiseen, oman kutsun pohtimiseen ja Jeesuksen lähettämänä elämisen opetteluun, paikasta riippumatta. Kuva: Annaleena Pakkanen.

Neljän järjestön yhteinen Lähetetty-koulutus kutsuu nuoria aikuisia lähetystyön äärelle

Huhti-syyskuussa järjestettävä Lähetetty-koulutus kutsuu kasvamaan yhdessä Jumalan lapsena ja opettelemaan elämään Jeesuksen lähettämänä, Suomessa ja maailmalla. Neljän viikonlopun mittainen koulutus on suunnattu noin 16–35-vuotiaille, mutta mukaan voi hakea iästä riippumatta.

Mikäli koronatilanne sallii, koulutus järjestetään lähijaksoina Kauniaisissa Suomen Raamattuopistolla sekä Vihdissä Enä-Sepässä. Tarvittaessa jaksoja voidaan järjestää myös etänä. Jokaisessa jaksossa on teema, jota käsitellään yhdessä ja itsenäisesti, tutkitaan Raamattua ja rukoillaan. Lue lisää koulutuksesta ja lähijaksojen sisällöistä!

Lähetetty-koulutus on Lähetysyhdistys Kylväjän, Medialähetys Sanansaattajien, Suomen Raamattuopiston ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhdessä toteuttama. Aiempina vuosina samat tahot järjestivät yhteistä MiniMissio-koulutusta.

− Meidät kaikki on lähetetty elämään Jeesuksen todistajina arjessamme, elämään missionaarista elämää. On hienoa, että voimme kulkea nuorten rinnalla heidän prosessissaan ja pohtia yhdessä, mitä Jumalan kutsu tarkoittaa ja mikä on oma paikka Jumalan suunnitelmassa, sanoo Kylväjän verkostotyöntekijä Outi Paukkunen.

Koulutuksen hinta on 50 € sisältäen neljä viikonloppua majoituksineen. Lisäksi osallistuja maksaa ateriakustannukset. Hakuaika on 31.3.2021 asti.

Lue lisää Lähetetty-koulutuksesta ja hae mukaan 31.3.2021 mennessä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku