skip to Main Content
Nuorille Kirjoitettu Hartauskirja #voima365 Tukee Kroatian Nuorisotyötä
#voima365-kirjan tuotolla tuetaan Kroatian evankelisen kirkon nuorisotyötä Sansan kautta. Kirjapajan kustantama teos on saatavilla mm. Sansan lähetyskauppa Putiikista.

Nuorille kirjoitettu hartauskirja #voima365 tukee Kroatian nuorisotyötä

Juuri ilmestynyt #voima365 on erityisesti nuorille kirjoitettu hartauskirja, joka sisältää puhuttelevan tekstin vuoden jokaiselle päivälle. Toholammen seurakunnan nuorisotyönohjaaja Jani Heininevan toimittaman kirjan tuotolla tuetaan Kroatian evankelisen kirkon nuorisotyötä Sansan kautta.

Kirjapajan kustantama #voima365 palvelee niin seurakuntien nuorisotyötä kuin yksittäisen nuoren hartauselämää. Tekstien takana on toistasataa nuorta, nuorisotyönohjaajaa ja pappia eri puolilta Suomea.

– Minulla on Kroatiaan syvä yhteys, joka muodostui jo vuosia sitten AMK-harjoittelun kautta. Kroatiassa pääsin näkemään, kuinka vähällä vähemmistökirkko joutuu toimimaan. Haluan, että tuo kirkko, joka on antanut paljon minulle ja monelle muulle harjoittelijalle, saisi myös kiitoksena jotain takaisin, Jani Heinineva sanoo.

Kirja syntyi tarpeesta, sillä Suomesta puuttui nuorille suunnattu päivittäishartauskirja. Jani Heinineva toivoo, että pian kirja löytyy jokaisesta Suomen seurakunnasta, eikä siinä kaikki:

– Toivon, että kirjaa jaettaisiin seurakunnissa isoskoulutukseen osallistuville, kerhonohjaajille tai jokaiselle nuorelle rippikoulun päätöslahjana.

Hanki #voima365 itsellesi tai lahjaksi lähetyskauppa Putiikista!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku