skip to Main Content
Lähde Opintomatkalle Lontooseen Ja Cambridgeen!
Englannin-matkan 13.–18.10. asiantuntijaoppaana toimii lähetysteologi Jaakko Rusama ja matkanjohtajana Mervi Viuhko.

Lähde opintomatkalle Lontooseen ja Cambridgeen!

Lähde syksyiselle opintomatkalle Lontooseen 13.–18.10.2016! Matkaan sisältyy myös päivä kuuluisassa yliopistokaupungissa Cambridgessä. Opimme Englannin kirkon tilanteesta sekä lähetys-ja evankelioimistyöstä.

Opintomatka liittyy kirkkomme lähetyksen peruslinjauksen Yhteinen todistus ja Sansan suunnan soveltamiseen. Matkan tarkoituksena on tarkastella näiden peruslinjausten valossa Englannin kirkon lähetyksen haasteita sekä tuoda ideoita ja näkökulmia seurakuntien lähetystyöhön.

Teemoina ja kohteina ovat muun muassa lähetystyötä ja koulutusta tekevät tahot Church Mission Society, Cambridge Centre for Christianity Worldwide sekä kristillinen satelliittitelevisiotyö (SAT-7 Pars). Lisäksi kuulemme Fresh Expressions -toiminnasta kirkon uudistajana, Englannin kirkon maallikkotoiminnasta sekä maailmanlaajasta kristillisestä solidaarisuustyöstä (Christian Solidarity Worldwide).

Tutustumme Englannin kirkon Lontoon hiippakunnan missiostrategiaan ja anglikaaniseen maallikkotoimintaan (lay ministry). Osallistumme myös palveluksiin mm. Lontoon St Paulin tuomiokirkossa.

Asiantuntijaoppaana on kirkon lähetystyön keskuksen lähetysteologi Jaakko Rusama, joka on väitellyt tohtoriksi Cambridgen yliopistossa. Matkanjohtajana toimii Sansan verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

Matka on suunnattu seurakuntien työntekijöille ja lähetyksen toimijoille. Englannin kielen taito on suotava.

Matkan hinta on noin 850 €/2hh, lisämaksusta 1hh. Hintaan sisältyy majoitus puolihoidolla, suorat lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki, ohjelman sekä matkaohjelman mukaiset liikkumiset ja mahdolliset sisäänpääsymaksut. Vastuullinen matkanjärjestäjä on SMT Oy. Ilmoittautuminen 30.6. mennessä ja lisätietoa: Mervi Viuhko, p. 050 551 6180. Katso matkaesite.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku