skip to Main Content
Osallistu Haavit Auki -haastetapahtumaan Sansan Kolehtipyhänä 7. Maaliskuuta!
Seuraa suoraa nettilähetystä 7.3.2021 kello 14, anna kolehtilahjoitus SAT-7-työlle ja haasta mukaan myös kaverisi.

Osallistu Haavit auki -haastetapahtumaan Sansan kolehtipyhänä 7. maaliskuuta!

Sansan kolehtipyhä toteutuu tänä vuonna totutusta poiketen, sillä koronarajoitusten vuoksi ei kaikkialla Suomessa voida kokoontua kirkkoon.

Toivomme, että sunnuntaina 7. maaliskuuta mahdollisimman moni osallistuu aamupäivällä kotiseurakuntansa striimattuun jumalanpalvelukseen tai messuun, mikäli sellainen on. Iltapäivällä kello 14 järjestämme Sansa.fi/tapahtumalive-sivulla iloisen haastetapahtuman, jossa nähdään mm. videoita medialähetystyön maailmasta, vastataan katsojakysymyksiin ja kerätään varoja päivän kolehtikohteelle, SAT-7:n televisiotyölle.

Haavit auki -haastetapahtumassa muistelemme ja juhlistamme myös Sansan arabiankielisen työn 40-vuotista taivalta. Tapahtumassa ovat mukana toiminnanjohtaja Arto Antturi, mediatoimittaja Viivi Niemenmaa ja kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja Timo Reuhkala. Tekniikasta vastaa varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Tule mukaan seuraamaan suoraa lähetystä, anna kolehtilahjoitus SAT-7-työlle ja haasta myös kaverisi lahjoittamaan jo ennen tapahtumaa. Lahjoittaa voi vaikka heti; keräysaikaa on maaliskuun loppuun.

Toimi näin:

  • Mieti, keitä tai minkä ryhmän haluaisit haastaa. Esim. kirkonkylän avantouimarit haastavat naapurikunnan avantouimarit tai seurakunnan medialähetyspiiri haastaa kaikki seurakuntien lähetyspiirit 10 eurolla mukaan.
  • Lähetä haaste meille sähköpostilla medialahetys@sansa.fi tai kirjoita se suoraan sansa.fi/tapahtumalive-keskustelukenttään.
  • Liity Facebookin Sansa-yhteisöön ja haasta siellä kavereita mukaan. Voit jakaa haasteesi myös omassa Facebook-uutisvirrassasi. Lisäksi voit kutsua kavereita jakamalla Haavit auki Facebook-tapahtumaa.
  • Keksi oma tapasi haastaa. Esim. jaa Facebookissa sansa.fi/tapahtumalive-linkki, jossa kerrotaan 7.3. järjestettävästä haastetapahtumasta. Lupaa maksaa haasteeseen euro/tykkäys. Eli jos FB-jako saa 30 tykkäystä, lahjoitat haasteeseen 30 euroa. Näin haaste leviää. Kun olet lahjoittanut lupaamasi 30 euroa, voit myös haastaa kaikki tykkääjät mukaan valitsemallaan summalla.

Tavoitteemme on saada Haavit auki -haasteeseen mukaan 5000 lahjoittajaa. Haasteen kokonaistavoite on 100 000 euroa eli sama, minkä kirkkokolehti on Sansalle vuosittain tuottanut.

− Nyt on tärkeä saada paljon osallistujia. Tämä on Sansan työn kannalta kevään 2021 suuri haaste, sanoo sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli.

Lue lisää Haavit auki -tapahtumasta ja lahjoitusmahdollisuuksista! Lahjoittaa voi jo nyt!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku