skip to Main Content
Pääsiäinen Karkottaa Pimeyden

Pääsiäinen karkottaa pimeyden

Miten olet ajatellut viettää pääsiäisen? Missä ja kenen kanssa? Käytkö kirkossa, katsotko pääsiäisnäytelmiä, kokoonnutko yhdessä muiden uskovien kanssa iloitsemaan Jeesuksen ylösnousemisesta ja paaston päättymisestä?

Moni meistä kulkee kohti pääsiäisen iloa, mutta entäpä kristityt Iranissa? Moni iranilainen kristitty olisi ikionnellinen, jos voisi viettää samanlaisen pääsiäisen kuin me. Useat joutuvat kuitenkin olemaan uskossaan yksin. He vain unelmoivat kristittyjen yhteydestä ja yhteisestä ehtoollisesta. Monia on pidätetty, vainottu, viety vankilaan ja jopa surmattu.

Jeesus kärsii yhdessä vainottujen kanssa

Vaikka monet iranilaiskristityt elävät kaltoin kohdeltuina ja vainottuina, eivät he kuitenkaan ole hylättyjä. Heidän katseensa on kiinnitettynä Jeesukseen, joka on heidän ainoa toivonsa. Pääsiäisen sanoma on kaikesta kärsimyksestä huolimatta iloinen, sillä kärsimyksen ja Golgatan tapahtumien ydin on rakkaus, joka vapauttaa kaikista kahleista.

”Muistakaa vankeja, niin kuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina, muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis.” Hepr. 13:3

Siunattua pääsiäisen aikaa ja matkaa kohti toivoa ja vapautta!

Katso Kirje vankilasta -musiikkivideo, joka perustuu iranilaisten tositarinoihin.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku