Tarinoita

Valitse kategoria

Asun veljeni kanssa Omanissa. Katsomme SAT-7 Kids -kanavaa, koska meillä ei ole täällä pyhäkoulua tai kirkkoa. Kiitos ohjelmistanne.

Katsoja Omanista
Katson kaikki suorat ohjelmanne, joskus jopa 4–5 tuntia päivässä. Elämäni on muuttunut juuri SAT-7:n ohjelmien ansiosta, sillä minulla ei ole kristittyjä ystäviä eikä Raamattua.
SAT-7:n katsoja Libanonista
Kasvoin pienessä kylässä, eikä elämä ollut helppoa. Perheeni on konservatiivinen ja isäni ei-kristitty uskonnollinen johtaja. En koskaan uskaltanut kysyä Jumalasta – ennen kuin päivänä, jolloin katsoin SAT-7:n ohjelmaa. Otin yhteyttä kristittyyn johtajaan, joka kutsui minut kirkkoon, ja siellä annoin elämäni Jeesukselle. Kun perheeni kuuli, että minusta on tullut Kristuksen seuraaja, isä ajoi minut kotoa pois yli vuodeksi. Jumala käytti äitiäni vakuuttamaan isä siitä, että jokainen voi valita itse uskontonsa.
SAT-7:n katsoja Algeriasta
Asun veljeni kanssa Omanissa. Katsomme SAT-7 Kids -kanavaa, koska meillä ei ole täällä pyhäkoulua tai kirkkoa. Kiitos ohjelmistanne.
Lapsikatsoja Omanista
Synnyin uskonnollisesti konservatiiviseen perheeseen. Koska olin tyttö, minut otettiin pois koulusta ja sanottiin, että paikkani on kotona. Menin naimisiin 17-vuotiaana. Kymmenen vuoden sisällä synnytin seitsemän lasta. Jäin jo nuorena leskeksi ja olin todella suuren haasteen edessä kasvattaessani yksin lapsiani. Kylässäni asuu kristittyjä, ja he kertoivat meille Jeesuksesta. Kaksi pojistani otti Jeesuksen vastaan pelastajanaan ensin ja muutaman kuukauden kuluttua minäkin päätin seurata Jeesusta. Hän on pyyhkinyt kyyneleeni ja parantanut särkyneen sydämeni.
SAT-7:n katsoja Algeriasta
Viisivuotias poikani katsoo SAT-7 Kids -kanavaanne. Hänen suosikkiohjelmansa on Raamatun sankarit, koska se on niin lapsiystävällinen kilpailuineen ja peleineen. Seuraan itse SAT-7 Arabic -kanavan jumalanpalveluksia suoratoistona.
Katsoja Egyptistä
Olen muslimi, mutta pidän valtavasti tv-kanavastanne, samoin lapsemme. Te ette erottele muslimien ja kristittyjen välillä, vaan arvostatte kaikkia ihmisiä. Suuret kiitokset johtajille ja käsikirjoittajille hienoista ideoista, joilla hämmästytätte meitä kaikkia.
Katsoja Lähi-idästä
Jumala on niin hyvä! Hän lähetti enkelinsä suojelemaan meitä, kun Libanonissa räjähti. Menetimme paljon, mutta se ei ole mitään sen rinnalla, että Jeesus rakastaa meitä ja että Hän antoi meidän jäädä eloon. Olen todella kiitollinen.
SAT-7 Arabicin katsoja Libanonista
Olin hyvin nuori, kun minut naitettiin itseäni paljon vanhemmalle miehelle. Hän oli työtön juoppo, joten minun piti elättää meidät. Kun tulin raskaaksi, alkoi hän pahoinpidellä minua. Tätä jatkui lähes koko raskausajan ja lopulta jouduin sairaalaan, jossa vauva syntyi etuajassa. Sairaalassa, samassa huoneessa, oli kristitty nainen, joka kuunteli Toivoa naisille -radio-ohjelmaa. Hän oli erittäin ystävällinen minulle. Kun pääsin kotiin, aloin kuunnella ohjelmaa ja opin Jumalan rakkaudesta. Kuulin myös toivosta, jonka vain Jumala voi antaa. Halusin niin kiihkeästi rakkautta ja toivoa, että annoin elämäni Jeesukselle. Sain ohjelmasta myös käytännön neuvoja avioliiton hoitamiseksi. Jumala on ihmeellinen, hänellä on jokaista varten oma suunnitelmansa.
Kuuntelija Lähi-idästä
Työskentelen sairaanhoitajana kansainvälisessä sairaalassa. Pieni tyttäreni katsoo SAT-7 Kidsin ohjelmia ja minua koskettaa se, että rukoilette hoitohenkilökunnan puolesta, ettemme sairastuisi koronaan.
Katsoja Egyptistä
”Joka kerta, kun avaan oman maani tv-kanavan, näen uutisia katastrofeista ja ISISin terroristien aiheuttamasta tuhosta, ja ajattelen, ettei tämä ole islamia. Mutta kun aloin oikein lukea koraania, kauhistuin sitä, miten usein siinä käsketään tappaa ja tuhota. Sitten muistin, että olin katsonut SAT-7 -kanavaa jokin aika sitten. Ei kestänyt kauaa, kun palasin teidän hienolle kanavallenne kuulemaan Raamatun lohduttavia sanoja. Se on ainoan tosi Jumalan Sanaa. Nyt olen onnellinen, että löysin Jeesuksen, tai oikeammin, että hän löysi minut.”
Katsoja Algeriasta
Olen Syyriasta ja 11-vuotias. Olen katsonut SAT-7 Kids -kanavaa ihan pienestä saakka. Kiitos kaikesta siitä, mitä saamme teiltä tällä kanavalla!
Katsoja Syyriasta