skip to Main Content
Toivoa Naisille -työn Johtaja Peggy Banks Tulee Marraskuussa Suomeen
Peggy Banks on pääpuhujana Pirkkalassa 18.11.2017 pidettävässä Uskomaton nainen -konferenssissa. Naisjohtajuutta tutkinut Peggy Banks on myös Yhdysvaltain aerobic-mestari vuodelta 1990. Kuva: Eeva Vähäsarja.

Toivoa naisille -työn johtaja Peggy Banks tulee marraskuussa Suomeen

Toivoa naisille/Hanna-työn kansainvälinen johtaja Peggy Banks on päävieraana ensi marraskuun 18. päivänä Pirkkalassa pidettävässä Uskomaton nainen -konferenssissa.

Peggy Banks tuli liikkeen johtoon noin vuosi sitten. Häntä perehdyttänyt liikkeen perustaja Marli Spieker siirtyi eläkkeelle viime vuoden lopussa. Peggy Banks tutki vuonna 2011 valmistuneessa väitöstyössään naisjohtajuutta. Naisjohtajien kouluttaminen, johtamiskäytäntöjen kehittäminen ja mentorointi eli ohjaus ovat hänen vahvoja alueitaan.

Arvot ja työn merkitys tärkeitä

Peggy Banksillä on urheilutausta. Hänellä oli nuorena aikuisena oma liikuntakoulu 15 vuoden ajan. Hän saavutti vuonna 1990 Yhdysvaltain kansallisen aerobic-mestaruuden.

– Tultuani kristityksi Jumala näytti minulle rukouksessa kuvan naisesta, joka istuu toimistossa. Hänen luokseen tulee ihmisiä, jotka tekevät vaikeita kysymyksiä vaikeista suhteista ja hän auttoi heitä löytämään toivoa. Uskoin, että Jumala kutsui minua sielunhoitotyöhön, Peggy Banks kertoo.

Hän lähti opiskelemaan teologiaa ja suuntautui sielunhoitotyöhön. Samalla rinnalle tulivat kysymykset naisista johtajina.

– Tutkin sitä, miten naiset voisivat johtajina vaikuttaa maailmaan. Naisille ovat tärkeitä arvot ja tehtävien merkitys.

Peggy Banksin tavoitteena on auttaa naisia löytämään erityislahjansa. Hän uskoo siihen, että naiset pääsevät käyttämään kykyjään parhaiten, kun he oivaltavat, mitä he ovat Kristuksessa.

– Työni naisjohtajien kouluttajana tähtää siihen, että naiset voisivat saavuttaa ne asiat, jotka Jumala on asettanut heidän sydämelleen. Heidän ei tarvitse toimia yksin vaan ovat kokonaan riippuvaisia Jeesuksesta.

Miehet mukaan

Peggy Banks on itse toiminut sielunhoitotyön ja naistyön johtotehtävissä. Hän on kouluttanut naisjohtajia esimerkiksi Intiassa, Senegalissa, Tansaniassa ja Thaimaassa. Hän myöntää, että on itsekin joutunut huomaamaan, mitä naisjohtajat voivat kohdata sukupuolensa takia.

– Raamatun mukaan nainen on Jumalan lahja miehelle. Voimme tehdä työtä yhdessä.

Hän on nähnyt, kuinka tämä toteutuu kansainvälisessä Toivoa naisille -liikkeessä. Rukoilevien naisten rinnalle on tullut rukoilevia miehiä.

– Tämä yhteistyö on yksi parhaista asioista, mitä olen nähnyt kiertäessäni Toivoa naisille -työn merkeissä eri puolilla maailmaa. Miehet ovat heränneet myös lisäämään tietoisuutta naisten tilanteista eri puolilla maailmaa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Peggy Banksin vierailun yhteyteen on suunnitteilla kutsutilaisuus naisjohtajille. Kaikille avoin Uskomaton nainen -konferenssi pidetään Pirkkalan kirkossa lauantaina 18.11.2017. Ilmoittautuminen konferenssiin on alkanut. Tarkemmat tiedot löytyvät konferenssin nettisivulta.

Liisa Heinänen

Katso Peggy Banksin kutsu konferenssiin:

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku