skip to Main Content
Pivo-maksusovelluksella Voi Lahjoittaa Nyt Myös Sansalle
Pivo-sovelluksella voi lahjoittaa myös Sansalle. Kuva: Erkki Salo.

Pivo-maksusovelluksella voi lahjoittaa nyt myös Sansalle

– Olet varmasti kuullut sanonnan ”parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla”. Mutta tiedätkö, mikä pivo on? Se on koura. Sanonnalla siis tarkoitetaan, että parempi on yksi pyy kourassa kuin kymmenen mahdollisesti metsästettävää pyytä lähipuun oksalla, kertoo Sansan varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Nyt myös Sansassa on käytössä mobiilimaksamisen sovellus nimeltään Pivo. Se on maksuväline, jolla voi ostaa, maksaa ja lahjoittaa. Pivo toimii kaikkien pankkien asiakkaille, ja sen voi hankkia älypuhelimen sovelluskaupasta. Kun lataa Pivon kännykkäänsä ja antaa tunnistetiedot, voi lahjoittaa haluamansa summan myös Sansalle.

Sansalla on oma puhelinnumerolta näyttävä koodi, 050 355 7676, joka kohdistaa lahjoituksen Sansan työhön maailmanlaajuisesti. Numeroon ei soiteta, vaan koodi kirjoitetaan vastaanottajaksi. Koodi tallentuu Pivoon, joten seuraavilla kerroilla lahjoitus onnistuu valitsemalla nimi Medialähetys Sanansaattajat ry ja kirjoittamalla haluttu lahjoitussumma.

– Sansalle voi tehdä lahjoituksen Pivolla ylläolevalla tavalla. Toinen vaihtoehto on mennä Sansan lahjoitussivuille, kohdistaa lahjoitus haluttuun työmuotoon tai keräykseen ja maksaa sitten Pivolla. Iloista antamisen mieltä! Tänä vuonna houkuttelemme osallistumaan erityisesti Intian medialähetystyöhön, Erkki Salo sanoo.

Katso tuore Lähetysaika, jossa myös esitellään Pivo (kohdasta 8:10 alkaen):

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku