skip to Main Content
Raamattu Kannesta Kanteen Juhlii Radiossa Ja Facebookissa 3.3. Kello 20
Kuuntelijat voivat lähettää terveisensä suoraan lähetykseen tekstiviestillä numeroon 050 5643 798 tai kirjoittaa Raamattu kannesta kanteen -Facebook-seinälle.

Raamattu kannesta kanteen juhlii radiossa ja Facebookissa 3.3. kello 20

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman (Rkk) 20-vuotissyntymäpäivänä kuullaan Radio Deissä puolentoista tunnin juhlalähetys, jota voi samanaikaisesti katsoa suorana lähetyksenä Rkk:n Facebook-seinältä.

Suorassa juhlalähetyksessä 3.3. kello 20–21.30 ovat mukana radiopastori Jukka Norvanto, kaikki toimittaja-juontajat vuosien varrelta eli Inga-Lill Rajala, Elina Vaittinen ja Elina Tuohisto-Kokko sekä Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo. Ohjelman juontavat Sansan mediatuottaja Merja Kauppinen ja mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja.

Illan aikana luetaan myös kuuntelijoiden terveisiä, joita voi lähettää tekstiviestillä numeroon 050 5643 798 tai kirjoittaa suoraan Facebook-seinälle.

Synttärilahjaksi ohjelma-aikaa

Evankeliumi on ilmaista, mutta sen jakaminen maksaa. Raamattu kannesta kanteen -ohjelman tuottaminen ja radiointi maksaa Sansalle noin 170 000 euroa vuodessa.

– Yksi ilonaihe on, että entistä useampi kuuntelija on laittanut ”hyvän kiertämään” eli tukenut ohjelmaa taloudellisesti. Kiitämme Jumalaa jokaisesta lahjoittajasta ja lahjasta, kertoo Rkk:n suunnittelu- ja kehitystyössä alusta asti mukana ollut Ilkka Kastepohja.

Raamattu kannesta kanteen ei kaipaa juhlapäivänsä kunniaksi kukkia. Mutta jos haluat muistaa päivänsankaria, voit kylvää kukkarahat siemeniksi radioaalloille uusien kuuntelijoiden tavoittamiseksi ja hyvien hedelmien kasvamiseksi.

Lue lisää ja lahjoita!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku