skip to Main Content
Raamattu Kannesta Kanteen Jatkaa Joulukuussa Neljännelle Kierrokselle

Raamattu kannesta kanteen jatkaa joulukuussa neljännelle kierrokselle

Sansa radioi Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa myös neljännen tuotantokauden, joka kestää noin viisi vuotta. Kun kolmas kierros päättyy perjantaina 11.12. teemaohjelmaan, niin uusi kierros alkaa maanantaina 14.12. otsikolla Johdanto Raamattu 1.

− Tahdomme Sansassa jatkaa Rkk-ohjelman tuottamista seuraavatkin vuodet, jotta Jumalan sana voi opetusten myötä muuttua ymmärrykseksi ja ymmärrys käytännön elämäksi, linjaa mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja. Hän on ollut kehittämässä opetusformaattia alusta asti.

Muutoksia on luvassa, mutta radiopastori Jukka Norvannon raamatunopetusosuudet pysyvät koskemattomina. Kaikkia uusia elementtejä ei tuoda ohjelmaan heti joulukuussa, vaan harkiten vuoden 2016 aikana.

Kuukauden alussa radioidaan teemaohjelma

Neljännen tuotantokauden aikana korostuu selkeämmin raamatunopiskelu itsenäisesti tai pienryhmissä. Lähetyksen lopussa juontaja jättää opetusosuudesta mietittäväksi muutaman kysymyksen. Niitä voi käyttää virikekysymyksinä itsekseen tai esimerkiksi raamattupiireissä.

Kuukauden alussa radioidaan aina ajankohtainen ohjelmajakso. Tämän teemaohjelman aikana vastataan kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja opetus on teeman aihepiiristä. Opettajat vaihtuvat teeman mukaan.

Juontajana toimii puoli vuotta uusi Elina

Elina Tuohisto-Kokko aloittaa marraskuun alussa Rkk:n juontajana
  • Facebook
  • Twitter

Neljännen tuotantokauden juontajana ja toimittajana aloittaa Elina Tuohisto-Kokko. Hän sijaistaa Elina Vaittista myös alkuvuoden 2016. Kuva: Sami Heinomo

Neljäs tuotantokausi alkaa joulukuussa uuden radioäänen emännöimänä. Ohjelmaa toimittanut ja juontanut Elina Vaittinen on opintovapaalla huhtikuun loppuun 2016. Hänen sijaisenaan toimii Elina Tuohisto-Kokko.

Rkk on Radio Dein kuunnelluin ohjelma, lähes 200 000:lla viikoittaisella kuuntelukerralla. Ohjelma on lähetetty myös Järviradion ja Radio Kajauksen (-2015)  taajuuksilla.

− Lisäksi ohjelma on kuunneltavissa internetissä ja älypuhelinsovellusten avulla. Kaikki tämä, jotta Raamatun viesti ihmistä rakastavasta Jumalasta olisi tarjolla jokaiselle – Suomen kielellä, Kastepohja muistuttaa.

Tutustu myös: Raamattu kannesta kanteen –nettisivut ja Facebookissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku