skip to Main Content
Raamattu Kannesta Kanteen -teemaviikolla Myös Kuuntelijat Pääsevät ääneen

Raamattu kannesta kanteen -teemaviikolla myös kuuntelijat pääsevät ääneen

− Koska mieli pystyy käsittelemään asioita vain rajallisen määrän kerrallaan, on hyvä kuunnella Raamattu kannesta kanteen -opetuksia uudelleen ja uudelleen, vuosi toisensa perään.

Jukka Norvannolla on opettamisen lahja. Tykkään kuunnella häntä ja Raamatusta löytyy monta eri tasoa.

− Ei päivääkään ilman Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa.

Kuten oheiset kuuntelijapalautteet kertovat, Sansan tuottama Raamattu kannesta kanteen -ohjelma (Rkk) on monelle rakas. Ohjelmaa on radioitu vuodesta 1997 lähtien. Useat ovat kuunnelleet sitä alusta lähtien, moni on tullut mukaan matkan varrella.

Ohjelmassa pastori Jukka Norvanto opettaa Raamattua melkein jae jakeelta. Hänen opetusosuutensa on pysynyt lähes samana kaikki vuodet, mutta ohjelman toimittaja on vaihtunut. Inga-Lill Rajala emännöi ohjelmaa ensimmäiset 18 vuotta, ja hänen jäätyään eläkkeelle ovat vuorossa olleet Elina Vaittinen, Elina Tuohisto-Kokko, Marjaana Keränen (vanhempainvapaalla) ja tällä hetkellä ohjelmaa juontaa kolmas Elina, Elina Karonen.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa voi kuunnella Radio Deistä (ma–pe klo 21–21.30, uusintana klo 2 ja klo 6), Järviradiosta (ma–pe klo 6.30–7), Rkk-nettisivuilta ja mobiilisovelluksella. Ohjelmat kuuluvat myös Ruotsissa ja Norjassa.

Kuuntelija, vastaa kyselyyn!

Kuluva viikko on Rkk-ohjelmien kuuntelijaviikko. Radioitavien ohjelmien lopussa olevissa ”hännissä” kuullaan palautteita ohjelmista. Myös Rkk:n Facebookissa ja Sansan Twitterissä jaetaan kuuntelijahaastatteluita.

Jos olet Rkk-kuuntelija, voit auttaa meitä vastaamalla helppoon kyselyyn. Haluamme oppia tuntemaan kuuntelijoita nykyistä paremmin ja kuulla, kuinka merkityksellinen ohjelma on ja kuinka sitä voisi kehittää. Vastanneiden kesken arvotaan palkintoja.

Vastaa kyselyyn!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku