skip to Main Content
Raamattu Kannesta Kanteen Uudelle Kierrokselle 14. Joulukuuta
Vapaaehtoistyönä toteutettuja Raamattu kannesta kanteen -mobiilisovelluksia on ladattu jo yli 8000 kertaa.

Raamattu kannesta kanteen uudelle kierrokselle 14. joulukuuta

Vuodesta 1997 radioitu Raamattu kannesta kanteen jatkuu maanantaina 14. joulukuuta jo neljännellä kierroksella. Yksi tuotantokausi eli Raamatun opiskelu kannesta kanteen kestää noin viisi vuotta ja sisältää 1434 puolen tunnin ohjelmaa. Sansa tuottama ja kustantama ”radioraamattukoulu” kuullaan viitenä päivänä viikossa.

Raamattu kannesta kanteen on pitkään ollut Radio Dein kuunnelluin ohjelma. Sitä lähetetään myös Järviradiossa ja vuoden 2015 loppuun asti Radio Kajauksessa sekä muutamassa paikallisradiossa Ruotsissa ja Norjassa. Viikoittain ohjelmalla on noin 200 000 kuuntelijaa.

Raamattuopetuksia voi kuunnella myös netissä ja mobiilisovelluksina. Maksuttomia iPhone-, Android- ja Windows-sovelluksia on ladattu yli 8000 kertaa. Lue lisää

Luvassa teemaohjelmia ja muita uutuuksia

Kolmas tuotantokausi päättyy 11.12. teemaohjelmaan. Neljäs tuotantokausi tuo mukanaan muutoksia, kuten uuden radioäänen. Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa ryhtyy toimittamaan ja juontamaan Elina Tuohisto-Kokko, kun Elina Vaittinen on puolen vuoden opintovapaalla. Vuosina 1997–2013 ohjelmaa emännöi Inga-Lill Rajala.

Ohjelmasarjassa kuullaan edelleen teologian lisensiaatti, diplomikielenkääntäjä Jukka Norvannon raamattuopetuksia. Nykyään Norvanto työskentelee Kylväjän lähetysteologina.

Uutuutena on kerran kuussa kuultava teemaohjelma, jossa mm. vastataan kuuntelijoiden kysymyksiin. Lisäksi juontaja antaa lähetysten lopussa kysymyksiä pohdittavaksi. Näin kuuntelijoita kannustetaan opiskelemaan lisää Raamattua.

Ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi

Raamattu kannesta kanteen sai finaalipaikan kaupallisten radioiden äänestyksessä vuoden 2014 radio-ohjelmaksi. Kristillisen Medialiiton vuoden 2005 kristillinen mediateko -palkinto myönnettiin Ilkka Kastepohjalle ja Raamattu kannesta kanteen -ohjelmalle. Sansan mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja on alusta asti ollut mukana ohjelman kehittämisessä.

Kuuntele raamattuopetuksia
Raamattu kannesta kanteen Facebookissa
Osallistu radiointikustannuksiin

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku