rekrytointi, sisällöntuottaja

Etsimme Sinua, sisällöntuottaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen energistä ja näkemyksellistä sosiaaliseen mediaan erikoistunutta sisällöntuottajaa. Työskentelet osana viestintä- ja markkinointitiimiä, jonka tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa markkinointia ja viestintää sekä innostavia sisältöjä eri kohderyhmille.

Sinun roolisi

Asiantuntijana vastaat yhdessä tiimiin kanssa Sansan monipuolisesta sosiaalisen median kokonaisuudesta. Toimit somekanaviemme yhtenä pääkäyttäjänä ja sisällöntuottajana. Erityisesti saat vastuullesi Instagramin. Pääset toteuttamaan ja kehittämään juuri valmistunutta sosiaalisen median strategiaamme.

Osallistut asiakaslähtöiseen sisältöjen ideointiin ja tuottamiseen. Seuraat kanavien ja toimintaympäristön muutoksia ja trendejä sekä kehität toimintaa mitattujen tulosten pohjalta. Pääset kehittämään digitaalisia työkaluja palvelemaan mm. raportointiprosessia ja tekemään näyttäviä esitysmateriaaleja. Vastuullasi on materiaalikoordinaatio ja sen kehittäminen yhteistyössä eri tiimien ja toimijoiden kanssa. Pääset näköalapaikalle hankehallintoon ja koostamaan vuosiraportteja.

Odotamme sinulta

Olet toteuttanut viestintää ja markkinointia aiemmissa tehtävissäsi ja ymmärrät asiakaslähtöisen viestinnän ja brändityön merkityksen. Tiedät, miten tunnettuutta ja mielikuvia rakennetaan tarinankerronnalla. Osaat kiteyttää pääviestit selkeiksi ja kiinnostaviksi. Et pelkää ottaa haltuun uusia teknisiä työkaluja.

Olet luova, proaktiivinen ja tottunut tekstien kirjoittaja sekä pidät tiimityöstä. Kokemus digimarkkinoinnista, kuvailmaisusta, somemaailmasta ja asiakaslähtöisestä viestinnästä on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä. Ymmärrät kuvakerronnan keinoja, mutta olet hyvä erityisesti kirjallisessa ilmaisussa. Ymmärrät myös raportoinnin ja analytiikan merkityksen toimintasi kehittämisessä.

Projektinhallinnan taidoista on etua. Työssäsi tarvitset kykyä omaksua uusia asioita ja halua kehittää omaa osaamista. Odotamme lisäksi erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on soveltuva viestinnän alan koulutus. Olet kansainvälisesti suuntautunut ja sinua innostaa työskentely kristillisen medialähetystyön parissa.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen, luovan ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa työpaikassa
  • mahdollisuuden päästä kehittymään ammatillisesti
  • merkityksellisen työn kansainvälisen lähetystyön sykkeessä sekä pätevät ja sitoutuneet työkaverit
  • hyvät liikenneyhteydet toimistolle Hyvinkäälle ja joustavat etätyömahdollisuudet
  • liikunta- ja kulttuuriedun

Meillä pääset osaksi innostunutta ja osaavaa tiimiä, johon juuri sinä tuot osaamisellasi lisäarvoa ja merkitystä. Huolehdimme henkilöstön työhyvinvoinnista ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen.  

 

Hae tehtävään viimeistään ke 22.3.2023.
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen  otsikolla ”sisällöntuottaja”.
Liitä hakemuksen CV ja 3–5 lyhyttä ja erityyppistä työnäytettä. Nämä voit laittaa liitteenä tai linkkinä.

Lisäksi liitä hakemukseesi lyhyt (max. 2 min) esittelyvideo, jossa kerrot lisää osaamisestasi ja siitä, miksi juuri tämä työ kiinnostaa sinua. Videon ei tarvitse olla teknisesti huippulaatua, mutta se on meille tärkeä, jotta tutustumme sinuun paremmin. Voit tallentaa videon mille tahansa alustalle ja liittää linkin hakemukseesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sansan viestintäjohtaja Mervi Viuhko
p. 050 551 6180
Soittoajat:
pe 10.3.    klo 12–14
ti 14.3.      klo 12–14
ma 20.3.  klo 10–12.
 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkauksessa noudatamme Kristillisiä järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu Sansan vaativuusryhmään 4. Koeaika on 6 kuukautta. 

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Tuemme noin 40 kielellä tehtävää kristillistä mediatyötä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa sekä lähetämme projekti- ja lähetystyöntekijöitä ulkomaisten kumppaniemme palvelukseen.