Raamattu kannesta kanteen -ystäväkirje

Raamattu kannesta kanteen –ystäväkirjeen tilaajana saat neljä kertaa vuodessa sähköpostiisi uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla Raamattu kannesta kanteen -ohjelman ajankohtaisista kuulumisista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Ajankohtaisten asioiden ohella jokaisessa kirjeessä on myös pieni hengellinen opetus. Lisäksi voit tukea ohjelmaa rukoilemalla kirjeen mukana tulevien rukousaiheiden puolesta. Ystäväjoukkoomme liittyminen ei velvoita mihinkään, mutta ilahdumme, jos voit tukea meitä rukouksin.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmalla on laaja ystäväjoukko, ja Jukka Norvannon rakastetut raamatunopetukset puhuttelevat edelleen. Radiossa ohjelmasarjaa kuuntelee viikoittain noin 150 000 – 200 000 ihmistä Radio Dein ja Järviradion taajuuksilla. Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen käyttäjien määrä kasvaa koko ajan. Liity siis ohjelman ystävien joukkoon ja tilaa ystäväkirjeemme!

“Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämisiä toisianne kohtaan. Toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne.” Room. 12:10