skip to Main Content
Sansa Haastaa Juoksemaan Lähetyksen Hyväksi
Marja Soikkelilla on hyvät mahdollisuudet harjoitella tavoitteenaan Tampere Maraton, sillä hän on kesän vuorotteluvapaalla. Kuva viime vuoden Tampere Maratonilta: Jari Jakola.

Sansa haastaa juoksemaan lähetyksen hyväksi

Sansa haastaa kaikki seurakuntien ja järjestöjen lähetystyön toimijat mukaan Run for Missions -lähetysjuoksuun. Lähetyksen hyväksi juostaan Tampere Maratonilla 16.9.2017.

– Tänä vuonna kerätään kokemuksia. Vuonna 2018 on tarkoitus tempaista näkyvästi, sanoo haastetta ideoinut Sansan kotimaisen työn sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli.

Sansalla on kokemusta juoksutapahtumista, sillä sekä monet työntekijät että vapaaehtoiset harrastavat juoksua. Viime vuonna Tampere Maratonilla oli mukana kaksi Sansan viestijoukkuetta ja kannustajia. Silloinkin tavoitteena oli kerätä varoja lähetystyölle ja tehdä lähetystyötä tunnetuksi mutta myös kokea yhdessä liikunnan iloa.

Tervetuloa kannustusjoukkoihin!

Tänä vuonna juoksuhaaste sai selvät ohjeet. Lähetystyön toimijat keräävät joukkueita viestimaratoniin, jossa neljä juoksijaa juoksee kukin kymmenen kilometriä. Lähetyksen hyväksi voi juosta myös puolimaratonin tai maratonin. Kannustusjoukot ovat yhtä tervetulleita mukaan kuin juoksijat.

– Tarkoitus on luoda iloista mieltä ja kohottaa kuntoa. Varojen keruun lisäksi voimme tehdä lähetystyötä tunnetuksi, Marja Soikkeli sanoo.

Viestijoukkueiden kesken kilpaillaan leikkimielisesti parhaasta ajasta mutta myös siitä, mikä taho kerää eniten varoja lähetystyölle.

– Ensi vuonna asetamme myös yhteisen tavoitteen, kuinka paljon saamme yhdessä kerättyä tukea lähetystyölle.

Mukaan voi tulla yksin tai yhdessä

Kukin mukaan tuleva taho päättää itse oman keräyskohteensa ja miten varoja kerätään. Sansan keräyskohteen puolesta juoksevat ilmoittautuvat Sansan joukkoihin nettisivulla sansa.fi/juoksuhaaste. Sieltä saa myös lisätietoja.

Kukin Sansan joukkue tai yksittäinen juoksija saa oman esitteen ja viitenumeron kannatuskeräystä varten. Ilman joukkuettakin voi ilmoittautua viestimaratoniin, sillä joukkueita voidaan muodostaa yksittäisistä juoksijoista.

Run for Missions Facebookissa

Liisa Heinänen

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku