skip to Main Content
Sansa Innostaa Ja Palvelee Kotimaassa
Moniin Sansan tapahtumiin voi osallistua myös suorien nettilähetysten välityksellä. Tänä vuonna lähetyksiä on luvassa ainakin Medialähetyspäiviltä toukokuussa ja Lahjat liikkeellä -yhteyspäivästä marraskuussa. Kuva: Mirta Martin.

Sansa innostaa ja palvelee kotimaassa

Sansan kotimaisen työn tavoitteena on innostaa seurakuntia ja yhä useampia suomalaisia tukemaan medialähetystyötä. Järjestö toimii seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen kumppanina medialähetystyössä.

Sansan uusi strategia vuosille 2016−2020 haastaa selkiyttämään, mitä tarkoittaa, että kolmiyhteinen Jumala on uskonut lähetystehtävän toteuttamisen kirkolle ja seurakunnille. Yhteistyösopimukset vahvistavat seurakuntien ja Sansan yhteistyötä. Seurakuntia kutsutaan myös Sansan jäseniksi.

Hiippakuntatyössä ovat avainasemassa Sansan hiippakunnittain nimetyt yhteyshenkilöt. He jatkavat yhteistyötä kansainvälisen työn hiippakuntasihteerien kanssa ja osallistuvat lähetysjärjestöjen edustajien tapaamisiin sekä lähetysseminaareihin.

Verkostot vahvistavat medialähetystyötä

Uuden strategian mukaisesti Sansan vapaaehtoistoiminta kehittyy ja laajenee verkostoksi. Kaikenikäiset vapaaehtoiset ovat tervetulleita palvelemaan Jumalan missiossa ja medialähetystyössä.

Sansa innostaa seurakuntia moderniin lähetystyöhön. Matkalla missiossa -kirjaa tarjotaan erilaisten pienryhmien aineistoksi.

Maailmanlaaja naisten rukousverkosto TWR:n Project Hannah, Suomessa Hanna-työ, jatkaa kasvuaan. Tänä vuonna Hanna-työ liitetään kiinteämmäksi osaksi Sansan verkostotoimintaa.

Lähde- ja Sana-lehdet yhteistyöhön

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma (Rkk) tarjoaa innostavaa raamatunopetusta ja kutsuu kuulijaa ottamaan paikkansa Jumalan valtakunnan työssä. Vuodenvaihteessa alkoi neljäs kierros ajankohtaisopetuksineen, kirjelaatikkoineen ja kuuntelijaesittelyineen. Rkk tukee myös seurakuntien raamatunopetusta ja innostaa Sanan tutkisteluun.

Sansan viestinnän kärkenä on uudistunut Sansa.fi-sivusto. Tammikuussa aloittanut mediatoimitus tavoittelee medialähetystyön puolesta rukoilevien joukon kasvua, kannattajakunnan lisääntymistä ja sähköisen viestinnän vahvistumista.

Lähde-lehti on osa Sansan kokonaisviestintää ja Sansan jäsenetu. Sitä jaetaan myös seurakuntavierailujen yhteydessä. Tänä vuonna Lähde ilmestyy viisi kertaa: kolmesti itsenäisenä lehtenä ja kahdesti Sana-lehden välissä. Lähde-lehden lukijat saavat siis Lähteen lisäksi kaksi Sanaa ja Sanan tilaajat kaksi Lähdettä.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku