skip to Main Content
Sansa On Nyt Instagramissa
Sansa julkaisee Instagramissa kuvia, videoita ja tarinoita käyttäjätunnuksella Sansa.fi.

Sansa on nyt Instagramissa

Medialähetys Sanansaattajat löytyy nyt myös Instagramista. Sansa julkaisee Instagramissa kuvia, videoita ja tarinoita medialähetystyön maailmasta käyttäjätunnuksella Sansa.fi.

Instagram on maailmanlaaja kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Mobiilisovelluksen käyttäjät voivat jakaa kuvia ja videoita sekä kommentoida ja tykätä toistensa jakamasta sisällöstä.

– Instagram on käyttöidealtaan erittäin houkutteleva ja helppo, kuvan ja tekstin yhdistelmä on tehokas. Tuntuu vähän kuin perinteiset valokuva-albumit olisivat heränneet henkiin. Se on myös hyvä kanava tavoittaa uutta kohderyhmää, kertoo graafinen suunnittelija Sami Heinomo.

Hän toivoo, että Sansan Instagram-seuraajista muodostuu aktiivinen yhteisö, jossa jokainen löytää oman tapansa toteuttaa lähetystyötä

– Pyrimme löytämään lähetykseen liittyviä kiinnostavia ja puhuttelevia yksityiskohtia. Yksi tavoite onkin tuoda lähetyskäsky lähemmäksi kristittyjä ja aikaansaada oivalluksia siitä, että lähetyskäsky on annettu meitä jokaista varten, Sami Heinomo sanoo.

Liity seuraajaksi!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku