skip to Main Content
Sansalla On 13 Seniorityöntekijää
Seniorityöntekijöitä koolla Sansan toimitalolla joulun alla 2016: Inga-Lill Rajala (vas.), Matti Korpiaho, Tuula Korpiaho, Salamat Masih, verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko ja Seija Uimonen. Kuva: Leena Punkari.

Sansalla on 13 seniorityöntekijää

Sansan työn yhteydessä toimii tällä hetkellä 13 seniorityöntekijää. Niin sanottuja Sansan seniorityöntekijöitä ovat Pirjo Juntunen, Tuula Korpiaho, Matti Korpiaho, Inga-Lill Rajala, Seija Uimonen sekä uusina Marjut Chugh, Amarjit Chugh, David Ezzine, Marja-Liisa Mrcela ja Jakov Mrcela.

Niin sanottuina kirkon ja lähetyksen seniorityöntekijöinä toimivat Pekka Kiuttu, Salamat Masih ja uutena Riku Korkeamäki Oulussa. Sansan perustajajäseniin kuuluva Kiuttu asuu Hyvinkäällä ja Masih Hollolassa.

Sansan lähetys- ja projektityöntekijöistä on useampi jäänyt eläkkeelle viime tai toissa vuonna. Heistä jokainen on solminut seniorisopimuksen.

Chughit pitävät Intian-työtä esillä Suomessa. Mrcelat ovat palaamassa lähiaikoina Kroatiasta vuodeksi Suomeen. David Ezzine tekee maahanmuuttajatyötä Suomessa ja arabiankielistä tv-ohjelmaa SAT-7:lle. Marja-Liisa Ezzine toimii edelleen lähetystyöntekijänä.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku