skip to Main Content
Sansan 45-vuotisjuhlia Vietetään Mikkelissä, Joensuussa, Lapualla, Turussa Ja Helsingissä
Sansa juhlii tänä vuonna myös 30-vuotista mediatyötään Intiassa ja 20 vuotta hepreankielistä radiotyötä Israelissa.

Sansan 45-vuotisjuhlia vietetään Mikkelissä, Joensuussa, Lapualla, Turussa ja Helsingissä

Venäjänkielisistä radio-ohjelmista ja kirjallisuustyöstä vuonna 1973 alkanut Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) toiminta on 45 vuodessa laajentunut 36 kielelle sekä televisioon, nettiin, mobiiliin ja muihin digilaitteisiin. Syksyn aikana Sansa järjestää yhdessä paikallisseurakuntien kanssa 45-vuotisjuhlat Mikkelissä, Joensuussa, Lapualla, Helsingissä ja Turussa.

Mikkeli 23. syyskuuta

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa juhlapäivä 23. syyskuuta alkaa messulla Pitäjänkirkossa kello 10, Timo Reuhkala saarnaa. Messun jälkeen vietetään seurakuntatalossa Sansan 45v-medialähetysjuhlaa, jossa mukana ovat Reuhkala, SAT-7:n perustaja ja toimitusjohtaja Terence Ascott, sekä Juha Palm ja Hilveliisa Ukkonen.
Lue lisää.
Tapahtuma Facebookissa.

Joensuu 14. lokakuuta

Joensuun Pielisensuun kirkossa juhlapäivä 14. lokakuuta alkaa messulla kello 10, Juha Auvinen saarnaa. Messun jälkeen vietetään Sansan 45v-medialähetysjuhlaa, jossa mukana ovat Auvinen, Satyanand Samuel TWR-Intiasta sekä Marja Soikkeli.
Lue lisää.
Tapahtuma Facebookissa.

Lapua 28. lokakuuta

Lapuan tuomiokirkossa juhlitaan 28. lokakuuta. Kello 10 messussa saarnaa Juha Auvinen. Messun jälkeen vietetään Sansan 45v-medialähetysjuhlaa seurakuntatalolla, jossa mukana ovat Auvinen, Mervi Viuhko ja Jukka JämsénLue lisää.
Tapahtuma Facebookissa.

Helsinki ja Turku 11. marraskuuta

Helsingin tuomiokirkon messussa 11. marraskuuta kello 10 saarnaa Juha Auvinen, liturgina tuomiorovasti Marja Heltelä. Messussa on mukana Sansasta myös kumppanuuspäällikkö Anitta Vuorela. Messun jälkeen vietetään Sansan 45v-medialähetysjuhlaa, jossa ovat mukana Auvinen, Heltelä ja Vuorela. Lue lisää.

Turun tuomiokirkon messussa 11. marraskuuta kello 10 saarnaa Timo Lankinen. Messun jälkeen on juhlasalissa kirkkokahvit ja Sansan 45v-medialähetysjuhla. Mukana Sansasta ovat Lankinen ja Marja Soikkeli. Lue lisää.

Intian-mediatyö 30 vuotta ja hepreankielinen radiotyö 20 vuotta

Vuonna 2018 Sansa tuottaa ja kustantaa kristillisiä radio- ja televisio-ohjelmia sekä muuta mediasisältöä 36 kielellä Aasiassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Euroopassa. Lähetystyöntekijöitä on viidessä maassa, ja uusien lähettämistä Aasiaan ja Lähi-itään valmistellaan.

Työn painopiste on Aasiassa, jossa elää yli 60 prosenttia maailman väestöstä ja yli 80 prosenttia heistä, jotka eivät vielä tunne Jeesusta.

– Näkymme on alusta asti ollut, että evankeliumi kuuluu kaikille kaikkialla. Median digitalisaation myötä evankeliumi on entistä paremmin satojen miljoonien ihmisten ulottuvilla. Työmme jatkuu, jotta näky saavuttaisi täyttymyksensä, kertoo toiminnanjohtaja, rovasti Juha Auvinen.

Tänä vuonna Sansa juhlii myös 30 vuotta jatkunutta mediatyötään Intiassa sekä 20 vuotta jatkunutta hepreankielistä radiotyötä Israelissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku