skip to Main Content
Sansan Hallitukseen Etsitään Ehdokkaita
Medialähetys Sanansaattajat ry:n hallituksen jäsenet kutsutaan toteuttamaan Jeesuksen antamaa lähetystehtävää ja Sansan tarkoitusta omalla osaamisellaan. Kuva: Shutterstock.

Sansan hallitukseen etsitään ehdokkaita

Medialähetys Sanansaattajat ry:n (Sansa) syyskokouksessa 21. marraskuuta valitaan jälleen uusia jäseniä yhdistyksen hallitukseen. Uusia ehdokkaita voivat asettaa kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet ja jäsenseurakunnat.

Sansa on valtakunnallinen lähetysjärjestö, jonka tehtävänä on toteuttaa Jumalan antamaa lähetystehtävää levittämällä maailmaan, ensisijaisesti median välityksellä, evankeliumia ristiinnaulitusta ja ylösnousseesta Jeesuksesta Kristuksesta.

Hallitukseen etsitään eri puolilla Suomea asuvia ihmisiä, jotka haluavat omalla panoksellaan toteuttaa Sansan tehtävää ja joilla on eri alojen osaamista. Hallituksessa on kuusi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä, ja heidät valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Erovuorossa on kolme jäsentä ja yksi varajäsen kerrallaan.

− Hallituksen jäsen saa näköalapaikan Sansan työhön. Tämä on yksi tapa toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. ”Menkää ja tehkää…” antaa valtuuden ja vastuun. Siihen tarvitaan meitä jokaista, omalla tavallaan ja omalla paikallaan, muistuttaa Johanna Rantalankila, joka on Hyvinkään seurakunnan lähetyssihteeri ja hallituksen jäsenten valintaa valmisteleva työryhmän puheenjohtaja.

Jos olet Sansan varsinainen jäsen tai jäsenseurakunnan edustaja ja tunnet henkilön, joka sopisi hallitukseen ja haluaa asettua ehdolle, ota yhteyttä valmistelutyöryhmään: valmistelutyoryhma@sansa.fi. Sieltä saat tarkemmat ohjeet. Jäsenrekrytointi toteutetaan 15.10. mennessä, ja uudet hallituksen jäsenet valitaan 21.11. syyskokouksessa Hyvinkäällä.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku