skip to Main Content
Sansan Joulukalenteri Toi Valoa Joulun Odotukseen
Jännitys tiivistyy: kenelle lähtee palkinto? Sansan päiväkahvilla ovat arvontaa suorittamassa Merja Vuohela (vas.), Anitta Vuorela sekä Marja Soikkeli. Kuva: Petteri Rantamäki

Sansan joulukalenteri toi valoa joulun odotukseen

Joulukuun ensimmäisenä päivänä syttyi valo Sansan sähköisen joulukalenterin luukkuun. Valo laajeni päivä päivältä ja sen valossa luukkujen avaajat pääsivät mm. syvemmälle Raamattuun, Sansan ulkomaisiin kohteisiin, lähetyskauppa Putiikkiin ja osallistumaan kyselyihin ja kilpailuihin.

Jokaisen luukun äärellä oli mahdollisuus viettää pieni keidashetki katsellen videoita, kuunnellen audioita tai lukien raamatunlauseita. Jokainen luukku vei myös lähemmäksi seimen lasta, Jeesusta.

− Oli hienoa tutustuttaa uusia ihmisiä Sansan työhön kalenterin avulla ja viedä heitä valon lähteelle. Tänä vuonna kalenterin uutuutena olivat adventtisunnuntain videot, joita katsottiinkin ahkerasti, iloitsee Marja Soikkeli, sidosryhmäpäällikkö, kotimainen työ.

Kalentereissa olleisiin kyselyihin ja kilpailuihin tuli ilahduttava määrä vastauksia. Kaikille arvonnassa voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku