skip to Main Content
Sansan Kesäkeräyksellä Viedään Ilosanomaa Aasialaisille
Koronapandemian keskellä tarvitaan sanomaa toivosta ja Jumalan antamasta turvasta.

Sansan kesäkeräyksellä viedään ilosanomaa aasialaisille

Mikä ero on synnillä ja väärin tekemisellä? Kertokaa minulle pahan alkuperä! Missä voisin oppia Jeesuksesta? Muun muassa tällaisia kysymyksiä ja palautteita tulee Aasiasta.

Näinä vaikeina aikoina ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja heillä on aikaa kuunnella radiota, katsoa televisiota ja seurata internetiä, sosiaalista mediaa ja mobiilisovelluksia. Moni ehkä miettii elämän peruskysymyksiä tavallista enemmän.

Aasia on maailman vähiten evankelioitu alue

Aasia on maailman väkirikkain maanosa, ja sen väkimäärä kasvaa jatkuvasti. Valtaosa aasialaisista on nuoria. Taloudellinen ja tekninen kehitys on nopeaa. Kristittyjen määrä on vähäinen kommunismin, islamin tai buddhalaisuuden puristuksessa.

Aasia on sekä haaste että mahdollisuus kristillisille kirkoille ja medialähetysjärjestöille. Mediaa ei ole koronaviruksen vuoksi peruttu eikä sen liikkumista rajoitettu, joten media toimii, tuo toivoa ja rohkaisua monen arkeen.

Nyt on medialähetystyön aika!

Aasiassa on evankeliumille suuri tarve. Koronapandemian aikana yhteistyökumppanimme Aasiassa − FEBC, TWR ja VOS − jatkavat ohjelmien tuotantoa. Iloksemme moni uusi ihminen on jo vastaanottanut Jeesuksen elämäänsä.

Sansan ja meidän suomalaisten kristittyjen kustantamista ohjelmista kolmasosa on evankelioivia. Niissä kerrotaan ilosanomaa Jeesuksesta ja kristillisen uskon perusteista yksinkertaisella tavalla.

Kuluvana vuonna teemamme on Aasia elämään. Kevätkeräyksen tuotolla tuemme Aasiaan lähetettäviä sosiaalisia ohjelmia. Nyt on evankelioivien ohjelmien vuoro, ja syksyllä sekä joulun aikaan mahdollistamme aasialaisten kristittyjen uskossa kasvamista.

Kylvä nyt evankeliumin siemen aasialaisten sydämiin ja osallistu keräykseen!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku