skip to Main Content
Sansan Kirkkopyhänä 18.2.2018 Kerätään Kolehti Intiaan
Sansan kolehtipyhänä 18.2.2018 kerätään varoja Intiaan. Sansa on tehnyt medialähetystyötä Intiaan jo 30 vuotta. Työn vaikutuspiirissä elää 578 miljoonaa intialaista. Kuva: Anne Isokuortti.

Sansan kirkkopyhänä 18.2.2018 kerätään kolehti Intiaan

Sunnuntaina 18. helmikuuta vietetään Sansan valtakunnallista kolehtipyhää. Suomen evankelis-luterilaisissa kirkoissa kannetaan tuolloin kolehti Intian mediatyölle. Kolehtipyhänä sansalaisia on mukana yhteensä 22 tilaisuudessa 17 paikkakunnalla.

Sansan työntekijöitä, seniorityöntekijöitä ja vapaaehtoisia aluetyöntekijöitä voi tavata kolehtipyhänä ainakin Espoossa, Helsingissä, Hollolassa, Hyvinkäällä, Juvalla, Kauhavalla, Kouvolassa, Lempäälässä, Muuramessa, Nurmeksessa, Nurmijärvellä, Pirkkalassa, Soinissa, Tampereella, Turussa, Tyrnävällä ja Vantaalla. Katso tarkat tiedot tapahtumista.

Sansan 14 kielellä tukema mediatyö tuo evankeliumin yli puolen miljardin intialaisen ulottuville. Sansa tukee Intiassa myös naisten aseman vahvistamista Toivoa naisille -työn kautta ja luterilaisten kirkkojen viestintäohjelmaa. Lue lisää Intiasta ja mediatyöstä: sansa.fi/intia

Kolehdilla autetaan niin syrjäkylissä kuin suurkaupungeissa asuvia intialaisia kuulemaan Jeesuksesta. Jos et pääse kirkkoon kolehtipyhänä, voit kartuttaa kolehtia myös nettilahjoituksella.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku