skip to Main Content
Sansan Kolehtipyhä On Ystävänpäivänä 14.2.2016

Sansan kolehtipyhä on ystävänpäivänä 14.2.2016

Ystävänpäivänä, sunnuntaina 14. helmikuuta 2016 vietetään Sansan kolehtipyhää. Kirkkohallituksen ohjeistuksen mukaisesti tuolloin kannetaan kolehti Sansan medialähetystyölle, erityisesti radiolähetystyöhön Intian vähemmistökielille.

Lukuisat Sansan työntekijät, seniorityöntekijät ja vapaaehtoiset aluetyöntekijät vierailevat kolehtipyhänä seurakunnissa. Heitä voi tavata ainakin Alavudella, Heinolassa, Helsingissä, Hollolassa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Kalvolassa, Kangasniemellä, Lopella, Nurmeksessa, Sievissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Katso kolehtipyhän tapahtumat

Helsingissä vietettävä Tuomasmessu on myös Sansan mediamessu. Sitä voi seurata Mikael Agricolan kirkon ohella Radio Dein taajuuksilla ja suorana nettilähetyksenä tai jälkikäteen nauhoitteena YouTubessa. Mediamessu Facebookissa

Omankieliset ohjelmat vahvistavat kieltä ja kulttuuria

Sansan työn painopiste on Aasiassa ja siellä erityisesti Intiassa. Järjestö tukee ohjelmia myös sellaisilla Intian kielillä, joilla ei ole kuultavissa muita kristillisiä radio-ohjelmia tai mitään muitakaan ohjelmia.

Omalla kielellä kuultavat radio-ohjelmat vahvistavat paikalliskulttuuria ja kieltä. Ne myös kertovat, että Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä. Kolehtipyhän 14.2. tuotto käytetään Sansan tukemien ohjelmien tuotanto- ja radiointikuluihin.

Kolehtipyhä Facebookissa

Lahjoita kolehtikohteeseen nyt

 

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku