skip to Main Content
Sansan Kolehtipyhää 7.3. Vietetään Poikkeusjärjestelyin – Sansalaisia Mukana Seurakuntien Striimeissä
Sansan kolehtipyhää vietetään 7. maaliskuuta enimmäkseen virtuaalisesti. Suomessa annettu kolehtilahjoitus mahdollistaa sen, että miljoonat ihmiset kuulevat evankeliumin SAT-7:n ohjelmien kautta mm. Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Kuva: Unsplash.

Sansan kolehtipyhää 7.3. vietetään poikkeusjärjestelyin – sansalaisia mukana seurakuntien striimeissä

Sunnuntaina 7. maaliskuuta vietetään Medialähetys Sanansaattajien kolehtipyhää. Kolehdin tuotolla ja lahjoituksilla tuetaan SAT-7:n arabian-, farsin- ja turkinkielisten kanavien ohjelmatuotantoa, niin että Jumalan rakkaus tulee yhä vahvemmin näkyväksi Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

Kirkkoon pääsee vain joillakin alueilla ja rajoitetusti, mutta nettilähetysten ansiosta jumalanpalvelukseen voi osallistua myös kotisohvalta. Sansalaisia on vierailulla useammassakin seurakunnassa:

Toiminnanjohtaja Arto Antturi saarnaa Turun tuomiokirkkoseurakunnassa, kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja Timo Reuhkala Vantaan Hakunilan kirkossa, Sansan hallituksen varapuheenjohtaja, dosentti Jaakko Rusama Vantaan Korson kirkossa, pastori, henkilöstöpäällikkö Marko Pihlajamaa Vilppulan kirkossa sekä seniorityöntekijä Seija Uimonen Hyvinkään kirkossa. Hyvinkäällä on mukana virtuaalisesti myös Sansan lähetystyöntekijä Elina Braz de Almeida Kroatiasta.

Katso lisätietoa jumalanpalveluksista ja nettilähetysten linkit!

Haavit auki evankeliumin vuoksi

Koronarajoitusten vuoksi kolehtihaavit eivät kierrä, mutta lahjoituksen SAT-7-työhön voi antaa myös Sansan nettisivuilla, MobilePayn kautta tai puhelimitse. Katso lisää! Lahjoitustuotto kohdistetaan SAT-7-työlle koko maaliskuun ajan.

Tule mukaan myös 7.3. kello 14 striimattavaan Haavit auki -haastetapahtumaan! Mediatoimittaja Viivi Niemenmaan juontamassa tapahtumassa mm. katsotaan videoita medialähetystyön maailmasta, vastataan katsojakysymyksiin ja seurataan reaaliaikaisesti lahjoitusten kertymistä. Mukana ovat myös Arto Antturi ja Timo Reuhkala. Haasta ystäväsikin mukaan mielenkiintoiseen iltapäivään. Tehdään yhdessä hyvää!

Kolehtipyhän tuotolla tuetaan SAT-7:n työtä. Voit antaa lahjasi myös sähköisesti maaliskuun aikana!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku