skip to Main Content
Sansan Myyjäiset Hyvinkäällä 19. Marraskuuta
Marrasmyyjäisten 19.11.2016 lisäksi Putiikki on avoinna keskiviikkoisin kello 10–15, ja verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa lahetyskauppa.fi.

Sansan myyjäiset Hyvinkäällä 19. marraskuuta

Sansa järjestää perinteiset marrasmyyjäiset lauantaina 19.11.2016 kello 10–13. Myyjäiset pidetään Sansan toimitalossa, osoitteessa Munckinkatu 67, Hyvinkää.

Myyjäisissä on tarjolla mm. käsitöitä ja leivonnaisia sekä 15-vuotisjuhliaan viettävän lähetyskauppa Putiikin valikoimista kirjoja, kortteja, äänitteitä ja lahjatavaroita. Myös uudet joulukortit ovat saapuneet. Luvassa on Putiikin synttärikahvit, kuumaa makkaraa, arvontaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Mikäli haluat lahjoittaa myyjäistuotteita tai arpajaispalkintoja, ota ystävällisesti yhteyttä Putiikki-vastaavaan Pirjo Hyövältiin, p. 050 564 3541. Kysyntää on esimerkiksi erilaisille käsitöille, joululaatikoille, leivälle ja jouluisille leivonnaisille.

Myyjäisiä myös Tampereella ja Jyväskylässä

Leivonnaisia ja muita myyjäistuotteita voi lahjoittaa myös Tampereella ja Jyväskylässä pidettäviin myyjäisiin. Sansa on mukana Tampereen ev.lut. seurakuntien joulumyyjäisissä Näsin salissa 19. marraskuuta sekä järjestöjen joulumarkkinoilla Jyväskylässä 10. joulukuuta. Myyjäistuotto menee medialähetystyön hyväksi.

Marrasmyyjäisten lisäksi Putiikki on avoinna keskiviikkoisin kello 10–15, ja verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa lahetyskauppa.fi.

Marrasmyyjäiset Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku