skip to Main Content
Sansan Ruotsinkielistä Kolehtipyhää Vietetään 11. Huhtikuuta – Kolehtikohteena SAT-7
Ruotsinkielisissä seurakunnissa kerätään 11.4.2021 kolehti SAT-7:n tv-työhön. Sansan tv-tuottaja Mikael Tunér työskentelee farsinkielisen SAT-7 Pars -kanavan palveluksessa Suomesta käsin. Kuva: SAT-7.

Sansan ruotsinkielistä kolehtipyhää vietetään 11. huhtikuuta – kolehtikohteena SAT-7

Tulevana sunnuntaina 11. huhtikuuta vietetään Medialähetys Sanansaattajien ruotsinkielistä kolehtipyhää. Kolehdin tuotolla tuetaan Sansan yhteistyökumppanin SAT-7:n arabian-, farsin- ja turkinkielistä ohjelmatuotantoa.

Satelliittitelevisio SAT-7 haluaa tehdä Jumalan rakkauden näkyväksi Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Kanavat korostavat toiminnassaan paikallisuutta, kristuskeskeisyyttä ja kunnioittamista.

Sansan yhteyspäällikkö Tea Rasi pitää kolehtikohdetta monin tavoin tärkeänä.

– Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa on rikas kulttuuri, hienoja ihmisiä ja luonnonkauneutta. Alueilla on myös levottomuuksia, sotaa, kamppailua ja sortoa. Ihmiset etsivät epätoivoisesti toivoa ja muutosta. Satelliittitelevisio on suosittu media Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. SAT-7:n kanavien välityksellä kymmenet miljoonat alueen asukkaat ovat kuulleet kristinuskosta.

Sansa mukana toista kertaa

Sansa viettää ruotsinkielistä kolehtipyhää tänä vuonna toista kertaa. Sansalaisia ei vieraile jumalanpalveluksissa, mutta medialähetystyötä pidetään esillä monissa seurakunnissa niihin lähetetyn materiaalin välityksellä.

Lue lisää ruotsinkielisestä kolehtipyhästä ja lahjoitusmahdollisuuksista. Tutustu myös muuhun ruotsinkieliseen materiaaliimme.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku