skip to Main Content
Sansan Uudessa Facebook-yhteisössä Kokoonnutaan Päivittäin Yhteiseen Hartaushetkeen
Soinilainen Leena Valkeus piti Sydänääniä-virtuaalihartauden Facebookin Sansa-yhteisössä huhtikuun alkupäivinä. Kuva: Mervi Viuhko.

Sansan uudessa Facebook-yhteisössä kokoonnutaan päivittäin yhteiseen hartaushetkeen

Facebookin Sansa-yhteisöön on liittynyt runsaassa kolmessa viikossa jo yli 700 jäsentä. Maaliskuun puolivälissä perustettu suljettu Facebook-ryhmä on tarkoitettu erityisesti medialähetystyöstä ja Sansan toiminnasta kiinnostuneille, mutta siihen voi liittyä kuka vain. Ainoana vaatimuksena on, että on ensin rekisteröitynyt Facebookiin.

− Ryhmässä jokainen saa olla aktiivinen toimija, etsijä, ideoija, rohkaisija, epäilijä, kyselijä ja toisten varustaja. Keskiössä ovat medialähetystyön teemat sekä toivoa ja rohkaisua tuovat sisällöt Raamatusta ja ympäröivästä maailmasta, kertoo ryhmän perustajajäsen, verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

Maanantaista lauantaihin kello 14 Sansa-yhteisössä vietetään yhteistä Sydänääniä-hartaushetkeä. Hartauksia pitää joukko Sansan työntekijöitä, seniorityöntekijöitä ja työn ystäviä. Jos ei pääse mukaan virtuaaliseen hartaushetkeen livenä, sen voi katsoa jälkikäteen myös tallenteena.

Yhteisö tuo yhteyttä ja iloa arkeen

Soinilainen Leena Valkeus on löytänyt Sansa-yhteisöstä iloa arkeensa nyt, kun koronavirus on järjestänyt elämänmenon uusiksi.

− Heti ensimmäisten hartaustuokioiden jälkeen koin suurta yhteyttä. En ole päässyt täältä maaseudulta Medialähetyspäiville enkä muutoinkaan tapaamaan teistä ketään. Mutta tämä riittää minulle rakkaasta yhteydestä, antaa tahtoa kilvoitella hyvä uskon kilvoitus, olla lähettäjänä ja lahjoittajana todella arvokkaassa medialähetystyössä, Leena Valkeus kertoo.

Vielä ei tiedetä, millaiseksi Sansa-yhteisö muotoutuu koronaviruspandemia laannuttua ja kun yhteiset kokoontumiset ovat jälleen mahdollisia. Mervi Viuhkon mukaan juuri nyt on kuitenkin tärkeä rohkaista toinen toistamme ja pitää esillä toivon näköaloja.

− Nyt on virtuaalisen yhteyden vahvistamisen aika, ja saamme hyödyntää siinä nykyteknologian mahdollistamia keinoja, Mervi Viuhko sanoo.

Liity Facebookin Sansa-yhteisöön!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku