skip to Main Content
Uusi Koulutuskanava SAT-7 Academy Aloittaa 1. Syyskuuta
Uuden koulutuskanavan välityksellä myös miljoonat pakolaislapset pääsevät kouluun. Kuva: SAT-7.

Uusi koulutuskanava SAT-7 Academy aloittaa 1. syyskuuta

Kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n uusin kanava, SAT-7 Academy, aloittaa lähetykset 1. syyskuuta. Koulutuskanava lähettää arabiankielistä ohjelmaa ympäri vuorokauden. Sen välityksellä myös miljoonat pakolaislapset pääsevät kouluun.

Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa on arviolta 13 miljoonaa lasta, jotka eivät sodan vuoksi pääse kouluun. Monet koulut ovat raunioina ja jäljellä olevissa kouluissa luokat usein ylisuuria. Pelko pitää osan lapsista kotona. Syrjäytymisvaara on suuri.

SAT-7 Academy tukee paitsi koulun ulkopuolelle jääneitä lapsia, myös lisäopetusta tarvitsevia. Lisäksi koulutuskanava pyrkii auttamaan vanhempia kasvatustehtävässään ja opettajia työssään. Verkko-opetus täydentää televisio-ohjelmia.

Tarve on valtava ja unelma jättimäinen

– Tarve on valtava, unelmamme on jättimäinen ja aika on nyt kypsä. Uskon, että saamme pian nähdä väkivallattomia yhteiskuntia ja luokkahuoneita, joissa opetetaan luovilla tavoilla, sanoo kanavapäällikkö Juliana Sfeir.

SAT-7 Academya voi 1.9.2017 alkaen katsoa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella Nilesat-satelliitilla ja lisäksi netistä. Jo 21 vuotta toimineella SAT-7:lla on myös kaksi muuta arabiankielistä kanavaa, joista toinen on lastenkanava, sekä farsin- ja turkinkieliset kanavat.

Sansa tukee SAT-7 Academyn ohella SAT-7:n muuta arabiankielistä sekä farsin- ja turkinkielistä työtä. Lisäksi Sansalla on kaksi lähetystyöntekijää ja yksi kansallinen työntekijä SAT-7:n palveluksessa.

Lähde: SAT-7

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku