skip to Main Content
SAT-7 Kidsin Ohjelma Kilpailee Parhaan Lastenohjelman Palkinnosta
Egyptiläisistä korkeintaan 14-vuotiaita on yli 33 prosenttia ja 15−24-vuotiaita noin 19 prosenttia. Egyptin asukasluku oli viime vuonna 97 miljoonaa. Kuva: Matti Korpiaho.

SAT-7 Kidsin ohjelma kilpailee parhaan lastenohjelman palkinnosta

SAT-7 Kidsin yksi uusista lastenohjelmista, Chato, on valikoitunut ehdolle parhaaksi omassa sarjassaan. Maineikkaat Prix Jeunesse International -palkinnot jaetaan Münchenissä Saksassa toukokuun viimeisellä viikolla. Palkintojenjako on osa festivaalia, jonka järjestää Prix Jeunesse -säätiö. Se edistää ja kannustaa laatuohjelmien tuottamista lapsille.

Alkujaan loppukilpailuun eri sarjoissa tarjottiin miltei neljääsataa lastenohjelmaa. Viidesosa niistä kelpuutettiin finalisteiksi. Chato, aiemmin tunnettu nimellä Tomorrow is Better (Huominen on parempi), on ehdolla 7−10-vuotiaille suunnatussa, tietoon ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan perustuvassa sarjassa.

Tuotantotiimi kiertää kuvaamassa eri puolilla Egyptiä, ja syrjäseutujen lapsia myös kutsutaan ohjelmantekoon SAT-7:n studioille Kairoon. Näkökulma on hengellinen, ja pyrkimyksenä on auttaa vähäosaisia lapsia jokapäiväisten haasteidensa, ongelmiensa ja pelkojensa keskellä.

Chato-ohjelmaa kiitetään Egyptissä

SAT-7:n Egyptin-johtaja Albert Fawzi kiittää finaalipaikasta tuottaja Andria Zakarian, tuotantotiimin ja monien muiden ohjelmantekoon osallistuneiden lahjakkuutta. Chatoa rahoittaa Kindermissionswerk, joka on saksalainen katolisen kirkon järjestö. Sen pyrkimyksenä on huolehtia lasten hyvinvoinnista.

− Suosittelen ja tuen tätä projektia, joka toimii kirkon ja kristinuskon hyväksi Lähi-idässä. Jumala siunatkoon työtänne, kannustaa Chaton tekijöitä ja Kidsin väkeä puolestaan Koptilaisen katolisen kirkon patriarkka Ibrahim Isaac Sidrak Aleksandriasta.

SAT-7 Kids on arabiankielinen, kristillinen satelliittitelevisiokanava, joka on suunnattu lapsille ja nuorille. Se näyttää ohjelmia 24 tuntia vuorokaudessa. Kidsin ohjelmia tehdään Beirutin (Libanon) ja Kairon (Egypti) studioilla. SAT-7 useampine arabian- sekä farsin- ja turkinkielisine kanavineen on yksi Sansan yhteistyökumppaneista.

Lähde: SAT-7

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku