skip to Main Content
SAT-7:n Koulutusohjelmille Haetaan Lisää Katsojia
Jatkossa muun muassa arabiankielistä, lapsille suunnattua Minun kouluni -ohjelmaa televisioidaan rajoittamatta sen sijoittelua SAT-7:n tietyn kanavan aikatauluun. Ratkaisu on vastaus katsojien toiveisiin. Kuva: SAT-7.

SAT-7:n koulutusohjelmille haetaan lisää katsojia

Satelliittitelevisiojärjestö SAT-7 on lakkauttamassa arabiankielistä Academy-koulutuskanavaansa sellaisenaan. Marraskuun alusta Academyn ohjelmat sijoitetaan SAT-7 Kids -lastenkanavalle ja SAT-7 Arabic -kanavalle. Kyseistä kahta kanavaa katsoo nykyisin jo noin 25 miljoonaa arabiankielistä viikoittain.

SAT-7 on seurannut tarkasti runsaan vuoden olemassa olleen Academy-koulutuskanavansa tilannetta ja teettänyt katsojatutkimuksia. Koska melkein kaikki Academyn katsojat seurasivat myös Kids- ja Arabic-kanavia, SAT-7:ssa ei pidetty järkevänä erillisen koulutuskanavan ylläpitoa. Päätöksen takana on satelliittitelevisiojärjestön johtoryhmä.

− Tavoitamme usean kanavan kautta laajemmin ja paremmin erilaisia katsojaryhmiä kuin yhden yksittäisen kanavan välityksellä, sanoo SAT-7:n toimitusjohtaja ja perustaja Terence Ascott. SAT-7:n ohjelmien seuraajia on kielestä riippuen Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Keski-Aasiassa sekä internetin välityksellä ympäri maailmaa.

Academy kanavasta tuotteeksi

Academy-satelliittitelevisiokanavasta on kehitelty SAT-7:ssa ”brändiä”, tuotetta, joka sisältää järjestön arabiankielisen kristillisen koulutuksen ja yhteisölliseen kehitykseen vaikuttavan ohjelmasisällön. Sen katsotaan myös vahvistavan SAT-7:n Arabic- ja Kids-kanavien korkealaatuista tarjontaa.

Katsojatutkimuksissa on lisäksi yllättäen selvinnyt, että SAT-7:n ohjelmia katsotaan paitsi satelliittiantennien välityksellä niin nykyisin enenevässä määrin internetinkin kautta, jopa pakolaisleireillä. Muutos on ollut nopea ja suunta kasvava.

Strategiaan kuuluukin kehitellä verkkoon jatkossa e-oppimisen alustoja. Niiden avulla Academyn laajeneviin valikoimiin on mahdollista päästä käsiksi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja missä tahansa.

SAT-7 kanavineen (Arabic, Kids, Pars ja Türk) kuuluu Sansan suuriin, kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin.

Lähde: SAT-7

Tue SAT-7:n työtä − osallistu syyskeräykseen!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku