skip to Main Content
Satelliittitelevisio SAT-7 On Linkki Taivaan Ja Epävarmuuden Välillä
SAT-7:n ohjelmia lähetetään arabian-, farsin- ja turkinkielisten kanavien kautta 25 maahan Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Keski-Aasiassa.

Satelliittitelevisio SAT-7 on linkki taivaan ja epävarmuuden välillä

− Uskomme, että Jumalan rakkaus on tarkoitettu kaikille ihmisille. Yli 20 vuoden ajan olemme tehneet ja lähettäneet innostavia ja informatiivisia satelliittitelevisio-ohjelmia miljoonille perheille, jotka eivät muuten saisi tutustua Jeesuksen Kristuksen hyvään uutiseen, sanoo SAT-7:n perustaja ja toimitusjohtaja Terence Ascott.

Kun puhutaan Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta, mieleen tulevat usein sota, pakolaiset, köyhyys ja yleinen epävarmuus. Kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n viisi kanavaa tarjoaa toivoa ja turvallisen elämän rakennustarpeita. Terence Ascott jatkaa:

− Rohkaisemme ohjelmissa kristittyjä ja opetamme heitä elämään Kristuksen todistajina ei-kristityssä maassa. Yritämme kaikin tavoin juurruttaa kristittyjä jatkamaan elämäänsä arabimaassa. Tämä on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta, jotta kristinusko säilyisi alueella ja saisi yhä enemmän jalansijaa.

Syyskeräyksellä varoja ohjelmatuotantoon

SAT-7:n ohjelmia lähetetään arabian-, farsin/persian- ja turkinkielisten kanavien kautta 25 maahan. Netin välityksellä ohjelmia voi katsoa missä päin maailmaa tahansa. Sansan syyskeräyksen tuotto käytetään SAT-7:n ohjelmatuotannon tukemiseen.

− Me olemme Kristuksen ruumis. Raamatusta voimme lukea, että jos yksi ruumiinosa kärsii, koko ruumis kärsii. Meidän tulee yhdistää voimavaramme, jotta tavoitamme heidät, jotka elävät pelon, turvattomuuden ja pettymysten keskellä, muistuttaa SAT-7:n varatoimitusjohtaja Rita Elmounayer.

Lue lisää ja lahjoita!

Millaisessa ympäristössä SAT-7 toimii? Katso video!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku