skip to Main Content
Masto_72dpi

Meillä on viesti ja välineet viestin viemiseksi. Moderni medialähetystyö mahdollistaa evankeliumin etenemisen yli kaikkien rajojen.

Elävää kuvaa ja sanaa

Televisio-ohjelmalla päästään lähelle ihmistä, joka on kaukana. Medialähetystyö tavoittaa television kautta miljoonia ihmisiä kerrallaan, mutta kuitenkin henkilökohtaisesti. Sansa tekee yhteistyötä mm. kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n kanssa, jonka ohjelmia katsotaan yli 70 maassa.

Sanoma Jeesuksesta kuuluu kaikille – radiosta

Radioaallot kuljettavat ilosanoman ihmisen omalla äidinkielellä, sydämen kielellä, rajattomasti ja ajattomasti sinnekin, missä sitä ei muuten olisi mahdollista kuulla.  Tuemme medialähetysjärjestö TWR:ää, jonka ohjelmat kuuluvat 190 maassa ja yli 275 kielellä.

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on myös FEBC International. Sen toiminta keskittyy niille Aasian alueille, joissa kristinuskon harjoittaminen on rajoitettua tai kokonaan kiellettyä.

Hyviä uutisia uutisvirrassa

Kännykkä kulkee kätevästi mukana. Kristilliset mediasisällöt, esimerkiksi radio-ohjelmien podcastit tai Raamattu-sovellukset, ovat tehokas ja nykyaikainen tapa välittää ikiaikaista viestiä eteenpäin.

Missä media on tehokas? Tutustu Sansan ulkomaantyöhön!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku