skip to Main Content

Vapaan kolehdin anomus seurakunnalle

Kirkkohallituksen kolehtisuositus 2018: Mekong-alueen medialähetystyö

Mekong-alue on 2,6 miljoonan neliökilometrin kokoinen ja kuudesta valtiosta muodostuva alue Kaakkois-Aasiassa. Alue on saanut nimensä sen läpi virtaavasta Mekong-joesta. Mekong-alueen valtiot ovat Kambodža, Kiina, Laos, Myanmar, Thaimaa ja Vietnam. Alueella asuu noin 326 miljoonaa ihmistä. Pääuskontona on buddhalaisuus.

Kolehdilla vahvistetaan medialähetystyötä Mekong-alueella. Työtä tehdään ja sitä kehitetään alueellisten yhteistyökumppanien kanssa. Sansa tukee alueella mm. radiotyötä, kristillisten ohjelmien tuotantoa paikallisradioasemien kautta, miljoonia ihmisiä tavoittavia kristillisiä mobiilisovelluksia sekä teologista radioseminaaria. Sansa on mukana Luterilaisen maailmanliiton (LML) aloitteesta syntyneessä Mekong Mission Forumissa, joka on alueen luterilaisten kirkkojen, ekumeenisten kumppanien, teologisten oppilaitosten ja yhteisöjen yhteistyöelin. Forum edistää alueen kristillisten kirkkojen tervettä kasvua ja paikallista luterilaista teologiaa.

Toivomme, että voitte liittää tämän kohteen kolehtisuunnitelmaanne.

Sansan valtakunnallisen kirkkopyhän kolehti 18.2.2018

Keräämme kolehdin Intian mediatyölle. Sansan tukema mediatyö Intiassa 14 kielellä tuo evankeliumin yli puolen miljardin ihmisen ulottuville. Sansa tukee myös intialaisten naisten aseman vahvistamista Toivoa naisille -työn kautta ja luterilaisten kirkkojen viestintäohjelmaa. Kolehdilla autetaan niin syrjäkylien kuin suurkaupunkien ihmisiä kuulemaan Jeesuksesta. Esimerkiksi yksi radio-ohjelma Intian maaseudulle maksaa 130 euroa.

Voit tarkistaa seurakuntasi viitteen alla olevan linkin kautta. Valitse kolehdille yleisen kirkkokolehdin viite.

Lämmin kiitos kolehdista!

Seurakuntalahjoitusten pankkiyhteys:

IBAN: FI78 5062 0320 1903 60
SWIFT/BIC: OKOYFIHH

Kirjanpitäjä Pirjo Hyövälti vastaa mielellään tilityskysymyksiin, p. 050 564 3541 sekä pirjo.hyovalti@sansa.fi.

>> Viitenumerot seurakunnille

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku