skip to Main Content
Simojoen Farsinkielistä Levyä On Myyty Jo Tuhat Kappaletta – Lisää Saatavilla
Farsi Nordic Praise -levyä saa jälleen lähetyskauppa Putiikista. Äänite on myös digitaalisessa jakelussa mm. Spotifyssa, iTunesissa, Apple Musicissa ja YouTube Musicissa. Kuva: Erkki Salo.

Simojoen farsinkielistä levyä on myyty jo tuhat kappaletta – lisää saatavilla

Sansa julkaisi viime vuonna Pekka Simojoen ja Gilbert Hovsepianin yhteistyönä syntyneen Farsi Nordic Praise -levyn. Musiikki on tuttua Simojokea, mutta mausteena on iranilaisia soittimia ja sävelkulkuja sekä farsinkieliset laulajat.

Farsinkielisellä ylistyslevyllä on yli 120 miljoonan ihmisen kuuntelijapotentiaali, sillä Iranissa puhuttua kieltä ymmärtävät myös afgaanit ja tadžikit. Myös Suomeen tulleissa turvapaikanhakijoissa on paljon farsia ymmärtäviä.

Tuhannen cd:n erä myytiin loppuun vuodessa, kertoo levyn teknisestä tuotannosta vastannut Sansan varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo. Pekka Simojoen rohkaisemana Sansa päätti tilata toisen erän.

Ylistyslevyn nimi on Bartarin Nam eli Ykkösnimi. Erkki Salo suosittelee levyä farsinkielisten tuttavien evankelioinnin lisäksi suomalaisillekin:

− Vaikka et kieltä ymmärrä, levy luo ylistyksen ilmapiirin myös suomalaisen kotiin. Samalla ajatukset, ehkä rukouksetkin kääntyvät Iranin ja naapurimaiden kristittyjen tukalaan tilanteeseen.

Saatavilla Putiikista ja digitaalisesti

Äänite on myös digitaalisessa jakelussa, ja se löytyy hakusanalla Farsi Nordic Praise miltei kaikista digitaalisen musiikkijakelun kanavista, kuten Spotify, iTunes, Apple Music ja YouTube Music.

Sansan lähetyskauppa Putiikki myy levyä hintaan 15 € + postikulut. Vähintään 10 kappaleen tilaukset 10 € / kpl. Tilaa farsinkielinen Nordic Praise!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku