skip to Main Content
Summer Mission School Vie Kroatiaan Ja Tutustuttaa Mediatyöhön

Summer Mission School vie Kroatiaan ja tutustuttaa mediatyöhön

Sansa järjestää Summer Mission Schoolin Kroatian Kutinassa 1.-20.7.2016. Vähintään 18-vuotiaille suomalaisnuorille suunnatussa ”kesäkoulussa” tutustutaan median käyttöön lähetystyössä.

– Kesäkoulu tarjoaa hienoja mahdollisuuksia oppia Jumalasta, lähetystyöstä ja mediasta. Kouluun sisältyy sekä oppitunteja ja luentoja että workshoppeja, joissa sovelletaan opittuja juttuja käytännössä, kertoo Sansan mediakoordinaattori Petteri Rantamäki.

Luvassa on muun muassa videokuvausta, editointia, näyttelemistä, tuottamista ja ohjaamista. Osallistujat tekevät videoprojekteja ja käyttävät erilaisia blogeja evankeliumin kertomiseen sosiaalisessa mediassa.

Tavoitteena on saada makupaloja lähetystyöstä ja mediasta ja rohkaista aktiiviseen toimintaan omissa seurakunnissa. Kesäkoulu on englanninkielinen.

Opiskelua kansainvälisessä tiimissä

Summer Mission Schoolin opettajina ja vastuuhenkilöinä ovat Sansan lähetystyöntekijä, Kutinan evankelisen seurakunnan pastori Elina Braz de Almeida, Petteri Rantamäki sekä mediatuottaja Thiago Braz de Almeida, joka johtaa nuorten kristillistä M18-toimintaa Kutinassa.

Kesäkoulussa on avustajina erimaalaisia nuoria M18-ryhmästä. M18 tekee taiteellisia aktioita uudella ja kekseliäällä tavalla.

Osallistumismaksu on 350 euroa sisältäen majoituksen ja ateriat. Matkajärjestelyt ja matkakulut jokainen hoitaa itse. Lisätietoa ja hakulomakkeen saa osoitteesta summermissionschool@gmail.com. Hakuaika päättyy 26.2.2016.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku