skip to Main Content
Uutta! Suomalaisten ääni Kuuluu Toivoa Naisille -rukouksissa
Valerie Smith (vas.) ja Peggy Banks suunnittelevat Toivoa naisille -työn rukousten jakamista myös Facebookin ja älykännyköiden kautta. Kuva: Cassius Smith.

Uutta! Suomalaisten ääni kuuluu Toivoa naisille -rukouksissa

Rukous on kansainvälisen Toivoa naisille -työn perusta. Liike julkaisee kuukausittain rukouskalenterin, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee noin 60 000 naista eri puolilla maailmaa.

− Syyskuussa 2017 aloimme äänittää rukouskalenterin rukouksia ja julkaista niitä netissä. Ensimmäisen kuukauden aikana rukouksia kuunneltiin tai ladattiin yli tuhat kertaa, mikä oli rohkaisevaa, kertoo TWR:n Toivoa naisille -työn (TN) äänituottaja Valerie Smith ja jatkaa:

− Saimme idean äänityksiin kansainvälisiltä tiimeiltämme. Esimerkiksi Albaniassa oli radio-ohjelma, jonne kuuntelijat saivat soittaa ja kertoa rukousaiheitaan, joiden puolesta sitten rukoiltiin. Yksi brasilialainen tiimi oli äänittänyt rukouskalenterista omia versioitaan, jotka olivat pituudeltaan 5−10 minuuttia.

− Minä ja TN-työn johtaja Peggy Banks halusimme pitää rukoukset lyhyinä ja laittaa ne nettiin. Samalla syntyi myös idea, että joka kuukausi rukoilijoina toimisivat eri kansallisuuksien ihmiset. Näin todentuu se, että eri puolilla maailmaa rukoillaan samojen aiheiden puolesta, Smith toteaa.

Palautteet kertovat hyvästä ideasta

Englanninkielisestä, kuunneltavasta rukouskalenterista on tullut käyttäjiltä hyvää palautetta. Muun muassa:

− Nautin siitä, että saan rukoilla ääneen yhdessä hänen kanssaan, joka kulloinkin on rukoillut nauhalle. En pysty kuuntelemaan päivittäin, mutta toivottavasti jatkossa lisääntyvässä määrin.

− Pidän rukouksen taustalla olevasta musiikista ja siitä, että eri kansallisuuksia edustavat naiset rukoilevat toistensa puolesta.

− Usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan sanan kautta. Rukouksen kuuleminen auttaa keskittymään aiheeseen ja uskon, että Jumala siunaa rukoukset ja rukoilijat.

Rukousta sinivalkoisin äänin

Valerie Smith pyysi, että maaliskuun rukouskalenterissa kuuluisi suomalaisten ääni. Sansa vastasi pyyntöön myöntävästi, onhan rukous yksi Sansankin peruspilareista ja Sansa on TWR:n yhteistyökumppani. Rukoilijoita on seitsemän, yksi jokaiselle viikonpäivälle. Erityisenä ilonaiheena ovat torstait, jolloin naisten puolesta rukoilee toiminnanjohtaja Juha Auvinen, kalenterin ensimmäisenä miesäänenä.

− Iloitsemme siitä, että suomalaiset rukoilevat ja tuovat toivoa eri maiden ja sukupolvien naisille, kiittää Valerie Smith.

Kuuntele Toivoa naisille -työn rukouksia: https://www.twrwomenofhope.org/prayer

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku