skip to Main Content
Sydänääniä Korona-aikana -kirjan Julkaisua Juhlitaan 8. Joulukuuta Virtuaalisesti
Facebookin Sansa-yhteisössä pidettyjen hartauksien suosio yllätti, ja kuuntelijat toivoivat niitä myös kirjallisessa muodossa, kertoo Mervi Viuhko Sydänääniä korona-aikana -kirjan taustoista. Kuva: Mikael Viuhko.

Sydänääniä korona-aikana -kirjan julkaisua juhlitaan 8. joulukuuta virtuaalisesti

Kun koronapandemia sulki keväällä ihmiset koteihinsa, myös seurakunnat ja muut kristilliset yhteisöt tarvitsivat uusia kohtaamisen tapoja. Otettiin digiloikkia.

Sansa loi maaliskuussa 2020 Facebookiin ryhmän, Sansa-yhteisön, jossa oli kuudesti viikossa Sydänääniä-nimisiä puheenvuoroja ja hartauksia. Näitä suoria lähetyksiä pitivät järjestön työntekijät ja vapaaehtoiset sekä eri tavoin medialähetystyössä mukana olevat, myös arkkipiispa.

Puheenvuorojen pohjalta syntyi julkaisu Sydänääniä korona-aikana, joka on harvinaista pandemia-ajan kirjallisuutta. Verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhkon toimittamassa 176-sivuisessa teoksessa on 32 tekstiä yhteensä 27 puhujalta.

Kovakantinen kirja jakautuu viiteen teemaan. Siihen on koottu muun muassa hartauksia ja raamatunopetuksia, kertomuksia lähetystyöntekijöiden arjesta ja vapaaehtoisten polusta mukaan medialähetystyöhön. Sisältöä rytmittävät runot ja kauniit kuvat.

Tervetuloa virtuaaliseen kirjanjulkistukseen 8.12. kello 15−16 osoitteessa sansa.fi/tapahtumalive. Tilaisuudessa ovat mukana mm. Mervi Viuhko ja muita kirjan tekijöitä, toiminnanjohtaja Arto Antturi sekä videotervehdyksen välityksellä arkkipiispa Tapio Luoma. Tilaisuuden juontaa Inga-Lill Rajala.

Nyt Facebookin Sansa-yhteisössä on jo yli 1400 jäsentä eri puolilta Suomea ja myös maailmalta. Ryhmässä pidetään edelleen suoria Sydänääniä-hartauksia keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 14.

Sydänääniä korona-aikana -kirjaa voi tilata Sansan lähetyskauppa Putiikista.

Tervetuloa Sydänääniä korona-aikana -kirjan virtuaaliseen julkistukseen 8.12. kello 15!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku