skip to Main Content
Sydänystävä Tuo Joulun Thaimaahan
Tuottaja Penprapha "Penn" Tangsirisatian luki suomalaisilta saadun joulutervehdyksen Sydänystävä-ohjelmassa. Kuva: Ilkka Kastepohja.

Sydänystävä tuo joulun Thaimaahan

Thaimaan aurinkorannat, esimerkiksi Phuket ja Khao Lak, ovat monelle suomalaiselle tuttuja. Tulevanakin jouluna aina niin hymyilevät thaimaalaiset ottavat taas vastaan tuhansia lomailijoita.

Thaimaassa joulu ei ole uskonnollinen juhla, mutta kaupungit ja hotellit koristellaan turisteja varten, jotta heillä olisi joulutunnelmaa. Oikea joulu tuntuu kuitenkin sydämessä. Se on Jeesuksen tuomaa iloa ja rauhaa sekä yhdessäoloa ja jakamista.

− Thaimaassa me emme päästä toista ihmistä kovin lähelle. Emme esimerkiksi kättele tuttavia, vaan tervehdimme toisiamme pienen matkan päästä, kertoo FEBC-Thaimaan entinen johtaja Georgina Stott.

Kristillinen media jouluntuojana

Jokainen meistä tarvitsee ystävän, jonka kanssa sydämet sykkivät samaan tahtiin.

Thaimaassa Sansa tukee FEBC:n (Far East Broadcasting Company) paikallisradioaseman ohjelmaa nimeltä Sydänystävä. Ohjelmassa luodaan yhteyksiä kuulijoihin ja ystävystytään heidän kanssaan. Viidesti viikossa lähetettävä puolituntinen käsittelee arkisia asioita hengellisestä näkökulmasta, kuuntelijoita rohkaisten. Sydänystävä on yksi FEBC-Thaimaan suosituimmista ohjelmista.

Sansa tarjoaa sinullekin mahdollisuuden tulla jakamaan parasta joululahjaa – evankeliumia – kaukana asuvan lähimmäisen sydämeen. Katso video ja osallistu keräykseen!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku